BibTex RIS Kaynak Göster

KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR

Yıl 1982, Cilt: 13 Sayı: 1-2, - , 30.12.2010

Öz

ÖZET
Yurdumuzda hayvansal protein gereks(nimi ve istemi günden güne artmakta·
dır. Kısa sürede üretime geçebilme niteliğinde olan tavukçuluk hayvansal protein
üretiminin arttırılmasında önemli bir yer tutmaktadır. Tavukçulukta verimin arttırılması;
)'üksek verimli ırkıarın yetiştirilmesi, iyi beslenme, hastalıklara karşın'
etkin bir korunma yanında uygun çevre koşullarını sa~layabilen barınakların
yapımıyla sağlanabilir .
. Yurdumuzda fazla yaygın' alınayan kafes tavukçuluğu' son yıllarda, hızla olmasa
bile gelişme gösteımektedir. Kafes tavukçuJuğunun diğer yetiştİrme sistem·
lerine oranla kendine özgü üstünlükleri ve sakıncalı yönleri vardır. İyi bir kafes
tavukçuluğu yapılabilmesi için uygun çevre koşullarını sağlayan barınakların yapılması
ve tavukçuluk ekipmanlarının nitelik ve nicelik bakımından yeterli olması gerekmektedir.

 

Yıl 1982, Cilt: 13 Sayı: 1-2, - , 30.12.2010

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm DERLEMELER
Yazarlar

Nevzat Şişman Bu kişi benim

Mustafa Okuroğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 30 Aralık 2010
Yayımlandığı Sayı Yıl 1982 Cilt: 13 Sayı: 1-2

Kaynak Göster

APA Şişman, N., & Okuroğlu, M. (2010). KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 13(1-2).
AMA Şişman N, Okuroğlu M. KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. Aralık 2010;13(1-2).
Chicago Şişman, Nevzat, ve Mustafa Okuroğlu. “KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 13, sy. 1-2 (Aralık 2010).
EndNote Şişman N, Okuroğlu M (01 Aralık 2010) KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 13 1-2
IEEE N. Şişman ve M. Okuroğlu, “KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 13, sy. 1-2, 2010.
ISNAD Şişman, Nevzat - Okuroğlu, Mustafa. “KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 13/1-2 (Aralık 2010).
JAMA Şişman N, Okuroğlu M. KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;13.
MLA Şişman, Nevzat ve Mustafa Okuroğlu. “KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, c. 13, sy. 1-2, 2010.
Vancouver Şişman N, Okuroğlu M. KAFES TAVUKÇULUGU KÜMESLERİ, KAFESLER VE EKİPMANLAR. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;13(1-2).

Bu dergide yayınlanan makaleler Creative Commons Uluslararası Lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/) kapsamında yayınlanmaktadır. Bu, orijinal makaleye uygun şekilde atıf yapılması şartıyla, eserin herhangi bir ortam veya formatta kopyalanmasını ve dağıtılmasını sağlar. Ancak, eserler ticari amaçlar için kullanılamaz.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/