BibTex RIS Cite

SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ

Year 1983, Volume: 14 Issue: 1-2, - , 31.12.2010

Abstract

.

Year 1983, Volume: 14 Issue: 1-2, - , 31.12.2010

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Refik Alan This is me

Publication Date December 31, 2010
Published in Issue Year 1983 Volume: 14 Issue: 1-2

Cite

APA Alan, R. (2010). SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 14(1-2).
AMA Alan R. SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. December 2010;14(1-2).
Chicago Alan, Refik. “SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14, no. 1-2 (December 2010).
EndNote Alan R (December 1, 2010) SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14 1-2
IEEE R. Alan, “SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 14, no. 1-2, 2010.
ISNAD Alan, Refik. “SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 14/1-2 (December 2010).
JAMA Alan R. SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14.
MLA Alan, Refik. “SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 14, no. 1-2, 2010.
Vancouver Alan R. SEBZE YETİŞTİRİLİĞİNDE SU KÜLTÜRÜNÜN YERİ VE ÖNEMİ. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2010;14(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/