Öksüz, M., & Demirci, M. (2011). TÜRKİYEDE ÇAY ARTIKLARINDAN KAFEİN ÜRETİM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(1-2).
AMA
Öksüz M, Demirci M. TÜRKİYEDE ÇAY ARTIKLARINDAN KAFEİN ÜRETİM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;15(1-2).
Chicago
Öksüz, Muharrem, and Mehmet Demirci. “TÜRKİYEDE ÇAY ARTIKLARINDAN KAFEİN ÜRETİM”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, no. 1-2 (January 2011).
EndNote
Öksüz M, Demirci M (January 1, 2011) TÜRKİYEDE ÇAY ARTIKLARINDAN KAFEİN ÜRETİM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 1-2
IEEE
M. Öksüz and M. Demirci, “TÜRKİYEDE ÇAY ARTIKLARINDAN KAFEİN ÜRETİM”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
ISNAD
Öksüz, Muharrem - Demirci, Mehmet. “TÜRKİYEDE ÇAY ARTIKLARINDAN KAFEİN ÜRETİM”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/1-2 (January 2011).
JAMA
Öksüz M, Demirci M. TÜRKİYEDE ÇAY ARTIKLARINDAN KAFEİN ÜRETİM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA
Öksüz, Muharrem and Mehmet Demirci. “TÜRKİYEDE ÇAY ARTIKLARINDAN KAFEİN ÜRETİM”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
Vancouver
Öksüz M, Demirci M. TÜRKİYEDE ÇAY ARTIKLARINDAN KAFEİN ÜRETİM. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(1-2).
Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.