BibTex RIS Cite

DOĞU ANADOLU'DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI

Year 1984, Volume: 15 Issue: 1-2, - , 01.01.2011

Abstract

.

Year 1984, Volume: 15 Issue: 1-2, - , 01.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Nihat Özen This is me

Publication Date January 1, 2011
Published in Issue Year 1984 Volume: 15 Issue: 1-2

Cite

APA Özen, N. (2011). DOĞU ANADOLU’DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(1-2).
AMA Özen N. DOĞU ANADOLU’DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;15(1-2).
Chicago Özen, Nihat. “DOĞU ANADOLU’DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, no. 1-2 (January 2011).
EndNote Özen N (January 1, 2011) DOĞU ANADOLU’DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 1-2
IEEE N. Özen, “DOĞU ANADOLU’DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
ISNAD Özen, Nihat. “DOĞU ANADOLU’DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/1-2 (January 2011).
JAMA Özen N. DOĞU ANADOLU’DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Özen, Nihat. “DOĞU ANADOLU’DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
Vancouver Özen N. DOĞU ANADOLU’DA DIŞSATIMA YÖNELİK: TAVUKÇULUK SEKTÖRÜNÜN KURULABİLME OLANAKLARI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/