BibTex RIS Cite

TÜRKİYE'NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI

Year 1984, Volume: 15 Issue: 1-2, - , 01.01.2011

Abstract

.

Year 1984, Volume: 15 Issue: 1-2, - , 01.01.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section DERLEMELER
Authors

Fehmi Serim This is me

Atilla Akgül This is me

Publication Date January 1, 2011
Published in Issue Year 1984 Volume: 15 Issue: 1-2

Cite

APA Serim, F., & Akgül, A. (2011). TÜRKİYE’NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, 15(1-2).
AMA Serim F, Akgül A. TÜRKİYE’NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. January 2011;15(1-2).
Chicago Serim, Fehmi, and Atilla Akgül. “TÜRKİYE’NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU Ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15, no. 1-2 (January 2011).
EndNote Serim F, Akgül A (January 1, 2011) TÜRKİYE’NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15 1-2
IEEE F. Serim and A. Akgül, “TÜRKİYE’NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI”, Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
ISNAD Serim, Fehmi - Akgül, Atilla. “TÜRKİYE’NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU Ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi 15/1-2 (January 2011).
JAMA Serim F, Akgül A. TÜRKİYE’NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15.
MLA Serim, Fehmi and Atilla Akgül. “TÜRKİYE’NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU Ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI”. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi, vol. 15, no. 1-2, 2011.
Vancouver Serim F, Akgül A. TÜRKİYE’NİN BİTKİSEL YAĞ ÜRETİMİNDE HAMMADDE SORUNU ve ÇÖZÜM ÖNERİLERI. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi. 2011;15(1-2).

Articles published in this journal are published under the Creative Commons International License (https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/). This allows the work to be copied and distributed in any medium or format provided that the original article is appropriately cited. However, the articles work cannot be used for commercial purposes.

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/