APA |
Karabıyık Yerden, N., Değerli, B., Uydacı, M., Ergün Tuncay, İ. (2020). DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Beykoz Akademi Dergisi, 8(1), 174-193. https://doi.org/10.14514/byk.m.26515393.2020.8/1.174-193 |
|
AMA |
Karabıyık Yerden N, Değerli B, Uydacı M, Ergün Tuncay İ. DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Beykoz Akademi Dergisi. June 2020;8(1):174-193. doi:10.14514/byk.m.26515393.2020.8/1.174-193 |
|
Chicago |
Karabıyık Yerden, Nevin, Başak Değerli, Mert Uydacı, and İlknur Ergün Tuncay. “DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA”. Beykoz Akademi Dergisi 8, no. 1 (June 2020): 174-93. https://doi.org/10.14514/byk.m.26515393.2020.8/1.174-193. |
|
EndNote |
Karabıyık Yerden N, Değerli B, Uydacı M, Ergün Tuncay İ (June 1, 2020) DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Beykoz Akademi Dergisi 8 1 174–193. |
|
IEEE |
N. Karabıyık Yerden, B. Değerli, M. Uydacı, and İ. Ergün Tuncay, “DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA”, Beykoz Akademi Dergisi, vol. 8, no. 1, pp. 174–193, 2020, doi: 10.14514/byk.m.26515393.2020.8/1.174-193. |
|
ISNAD |
Karabıyık Yerden, Nevin et al. “DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA”. Beykoz Akademi Dergisi 8/1 (June 2020), 174-193. https://doi.org/10.14514/byk.m.26515393.2020.8/1.174-193. |
|
JAMA |
Karabıyık Yerden N, Değerli B, Uydacı M, Ergün Tuncay İ. DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Beykoz Akademi Dergisi. 2020;8:174–193. |
|
MLA |
Karabıyık Yerden, Nevin et al. “DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA”. Beykoz Akademi Dergisi, vol. 8, no. 1, 2020, pp. 174-93, doi:10.14514/byk.m.26515393.2020.8/1.174-193. |
|
Vancouver |
Karabıyık Yerden N, Değerli B, Uydacı M, Ergün Tuncay İ. DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA. Beykoz Akademi Dergisi. 2020;8(1):174-93. |
|