İlköğretim Birinci Kademede Eğitimde Motivasyon Ölçeğinin Türkçeye Uyarlanması
Abstract
Keywords
References
- Acat, M.B. ve Demiral, S. (2002). Türkiye’de yabancı dil öğreniminde motivasyon kaynakları ve sorunları. Kuramdan Uygulamaya Eğitim Yönetimi, 8 (31), 312-329.
- Acat, M.B. ve Yenilmez, K. (Tarih yok). Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin Öğretmenlik Mesleğine http://yordam.manas.kg/ekitap/pdf/ adresinden. Motivasyon Düzeyleri. 15 Mart 2010’da
- Manasdergi/sbd/sbd12/sbd-12-11.pdf
- Afchain, M., Babin, L., Bechet, M. ve Diğerleri (1984). Larousse classique. Motivation maddesi, Librairie Larousse, Paris.
- Aktop A., ve Erman, K.A., (Tarih yok). Takım ve bireysel sporcuların başarı motivasyonu benlik Saygısı ve sürekli kaygı düzeylerinin karşılaştırılması. 05 Mart 2010’da http://www.bilalcoban.com/index.php?id=dokuman&islem=oku&yer=2&kat=10& no=9 adresinden.
- Boiché, J. ve Sarrazin, P. (2007). Motivation autodéterminée, perceptions de conflit et
- d’instrumentalité et assiduité envers la pratique d’une activité physique : une étude prospective sur six mois. Psychologie Française, 52, 417- 430.
- Cihangir Çankaya, Z. (2009). Özerklik desteği, temel psikolojik ihtiyaçların doyumu ve öznel iyi olma: Öz – Belirleme Kuramı. Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Dergisi, 4 (31), 55, 23-31.
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Authors
Ahmet Kara
This is me
Publication Date
August 1, 2008
Submission Date
January 31, 2014
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2008 Volume: 9 Number: 2