BibTex RIS Cite

A revision of the genus Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentatomidae: Pentatcminae: Carpocorini) from Middle and Near East with four new species from Iraq and Pakistan and their distribution and relationships

Year 1986, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.02.1986

Abstract

Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan'dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları

Year 1986, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.02.1986

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

İmtiaz Ahmad This is me

Raees Hussain Zaıdı This is me

Syed Kamaluddın This is me

Publication Date February 1, 1986
Submission Date February 8, 2014
Published in Issue Year 1986 Volume: 10 Issue: 1

Cite

APA Ahmad, İ. ., Zaıdı, R. H. ., & Kamaluddın, S. . (1986). Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. Turkish Journal of Entomology, 10(1).
AMA Ahmad İ, Zaıdı RH, Kamaluddın S. Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. TED. February 1986;10(1).
Chicago Ahmad, İmtiaz, Raees Hussain Zaıdı, and Syed Kamaluddın. “Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) Cinsinin Orta Ve Yakındoğu türlerinin Revizyonu Ile Irak Ve Pakistan’dan dört Yeni tür Ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları”. Turkish Journal of Entomology 10, no. 1 (February 1986).
EndNote Ahmad İ, Zaıdı RH, Kamaluddın S (February 1, 1986) Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. Turkish Journal of Entomology 10 1
IEEE İ. . Ahmad, R. H. . Zaıdı, and S. . Kamaluddın, “Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları”, TED, vol. 10, no. 1, 1986.
ISNAD Ahmad, İmtiaz et al. “Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) Cinsinin Orta Ve Yakındoğu türlerinin Revizyonu Ile Irak Ve Pakistan’dan dört Yeni tür Ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları”. Turkish Journal of Entomology 10/1 (February 1986).
JAMA Ahmad İ, Zaıdı RH, Kamaluddın S. Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. TED. 1986;10.
MLA Ahmad, İmtiaz et al. “Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) Cinsinin Orta Ve Yakındoğu türlerinin Revizyonu Ile Irak Ve Pakistan’dan dört Yeni tür Ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları”. Turkish Journal of Entomology, vol. 10, no. 1, 1986.
Vancouver Ahmad İ, Zaıdı RH, Kamaluddın S. Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. TED. 1986;10(1).