BibTex RIS Kaynak Göster

A revision of the genus Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentatomidae: Pentatcminae: Carpocorini) from Middle and Near East with four new species from Iraq and Pakistan and their distribution and relationships

Yıl 1986, Cilt: 10 Sayı: 1, - , 01.02.1986

Öz

Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan'dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları

Yıl 1986, Cilt: 10 Sayı: 1, - , 01.02.1986

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

İmtiaz Ahmad Bu kişi benim

Raees Hussain Zaıdı Bu kişi benim

Syed Kamaluddın Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1986
Gönderilme Tarihi 8 Şubat 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 10 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Ahmad, İ. ., Zaıdı, R. H. ., & Kamaluddın, S. . (1986). Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. Turkish Journal of Entomology, 10(1).
AMA Ahmad İ, Zaıdı RH, Kamaluddın S. Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. TED. Şubat 1986;10(1).
Chicago Ahmad, İmtiaz, Raees Hussain Zaıdı, ve Syed Kamaluddın. “Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) Cinsinin Orta Ve Yakındoğu türlerinin Revizyonu Ile Irak Ve Pakistan’dan dört Yeni tür Ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları”. Turkish Journal of Entomology 10, sy. 1 (Şubat 1986).
EndNote Ahmad İ, Zaıdı RH, Kamaluddın S (01 Şubat 1986) Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. Turkish Journal of Entomology 10 1
IEEE İ. . Ahmad, R. H. . Zaıdı, ve S. . Kamaluddın, “Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları”, TED, c. 10, sy. 1, 1986.
ISNAD Ahmad, İmtiaz vd. “Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) Cinsinin Orta Ve Yakındoğu türlerinin Revizyonu Ile Irak Ve Pakistan’dan dört Yeni tür Ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları”. Turkish Journal of Entomology 10/1 (Şubat 1986).
JAMA Ahmad İ, Zaıdı RH, Kamaluddın S. Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. TED. 1986;10.
MLA Ahmad, İmtiaz vd. “Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) Cinsinin Orta Ve Yakındoğu türlerinin Revizyonu Ile Irak Ve Pakistan’dan dört Yeni tür Ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları”. Turkish Journal of Entomology, c. 10, sy. 1, 1986.
Vancouver Ahmad İ, Zaıdı RH, Kamaluddın S. Holcostethus Fieber (Hemiptera: Pentaeomidae: Pentatomini: Carpocorini) cinsinin Orta ve Yakındoğu türlerinin revizyonu ile Irak ve Pakistan’dan dört yeni tür ve bunların coğrafi yayılışlarıyla akrabalıkları. TED. 1986;10(1).