APA |
Yalçın, H., & Can, Ö. (2013). Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10(1). |
|
AMA |
Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. March 2013;10(1). |
|
Chicago |
Yalçın, H., and Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10, no. 1 (March 2013). |
|
EndNote |
Yalçın H, Can Ö (March 1, 2013) Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 1 |
|
IEEE |
H. Yalçın and Ö. Can, “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”, Erciyes Üniv Vet Fak Derg, vol. 10, no. 1, 2013. |
|
ISNAD |
Yalçın, H. - Can, Ö.p. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10/1 (March 2013). |
|
JAMA |
Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2013;10. |
|
MLA |
Yalçın, H. and Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 10, no. 1, 2013. |
|
Vancouver |
Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniv Vet Fak Derg. 2013;10(1). |
|