BibTex RIS Cite

Microbiological Quality of Some Ready to Eat Meat Dishes

Year 2013, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.03.2013

Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri

Year 2013, Volume: 10 Issue: 1, - , 01.03.2013
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Authors

H. Yalçın

Ö.p. Can This is me

Publication Date March 1, 2013
Submission Date June 24, 2014
Published in Issue Year 2013 Volume: 10 Issue: 1

Cite

APA Yalçın, H., & Can, Ö. (2013). Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10(1).
AMA Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. March 2013;10(1).
Chicago Yalçın, H., and Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10, no. 1 (March 2013).
EndNote Yalçın H, Can Ö (March 1, 2013) Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 1
IEEE H. Yalçın and Ö. Can, “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 10, no. 1, 2013.
ISNAD Yalçın, H. - Can, Ö.p. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10/1 (March2013).
JAMA Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2013;10.
MLA Yalçın, H. and Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 10, no. 1, 2013.
Vancouver Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2013;10(1).