| APA |
Yalçın, H., & Can, Ö. (2013). Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 10(1).
|
|
| AMA |
Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. March 2013;10(1).
|
|
| Chicago |
Yalçın, H., and Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10, no. 1 (March 2013).
|
|
| EndNote |
Yalçın H, Can Ö (March 1, 2013) Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10 1
|
|
| IEEE |
H. Yalçın and Ö. Can, “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”, Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 10, no. 1, 2013.
|
|
| ISNAD |
Yalçın, H. - Can, Ö.p. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 10/1 (March2013).
|
|
| JAMA |
Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2013;10.
|
|
| MLA |
Yalçın, H. and Ö.p. Can. “Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri”. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, vol. 10, no. 1, 2013.
|
|
| Vancouver |
Yalçın H, Can Ö. Tüketime Hazır Bazı Et Yemeklerinin Mikrobiyolojik Kaliteleri. Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi. 2013;10(1).
|
|