Research Article
BibTex RIS Cite

A Study of the Hygeinic Condition of Bovıne and Ovine ·smail lntestines Used in the Production of Turkish Sausages

Year 1974, Volume: 4 Issue: 5-10, 139 - 146, 01.12.1976

Abstract

The folloving results were obtained in this study:
Number of total bacteria (per g.): 50.000- 130.000.000
Number of coliforms organism (per g.): O- 600
Number of yeasts and molds (per g.): 300-60.000.000
Number of staphylococci (per g.): 700-34200

References

  • 1 - Anon, 1960. Standart Metods for The examinatio~ of Dairy Products Microbiological dnd chemical. Flerenth Edition A.P.N.A.
  • 2 - Anon, 1965. The Oxoid Manuel, Third Edition, Oxoid Limeted, London.
  • 3 - Beşe, M., 1974. Mikrobiyolojide kullanılan Biyokimyasal testler ve beseyerleri.
  • 4 - Güler, H., 1972. Gıda Maddeleri Mevzuatı . Ayyıldız Matbaası A.Ş .• Ankara.
  • 5 - inal T., 1965. Varkonmen von aeroben Baziller in Schafsdormen und die dadurch verursachten Fehlafabrikate bei der Wurstherstellung. Fleischwirtachaft. 45, 933-934 alınmıştır. inal, T. 1969. Sucuklarda Bakteriyel Bozulmalar sebepleri ve önleme çareleri. Bornova Vet. Araşt. Enst. dergisi, 10 (19) 79-90.
  • 6 - Oğuş, F., 1951. «Untersuchungen uber anaerobe Bazillenin Darmen Unte besanderer Berucksichtigung der bei Dosenwursten varkenmenden Hannoverıı alınmıştır. inal. T. 1969 Sucuklarda Bakteriyal Bozulmalar sebepleri ve önlenme.
  • 7 - Özer, i., Özalp E., 1969. Yerli sucuklarda katkı maddeleri olarak kullanılan baharatın Bakteriyolajik nitelikleri üzerindE' araştırmalar A.Ü. Vet. Fak. Dergisi XVI, 31-36.

Et Sucuğu İmalinde Kullanılan Barsakların Hijyenik Durumu Üzerinde Araştırma

Year 1974, Volume: 4 Issue: 5-10, 139 - 146, 01.12.1976

Abstract

Eklecek.

References

  • 1 - Anon, 1960. Standart Metods for The examinatio~ of Dairy Products Microbiological dnd chemical. Flerenth Edition A.P.N.A.
  • 2 - Anon, 1965. The Oxoid Manuel, Third Edition, Oxoid Limeted, London.
  • 3 - Beşe, M., 1974. Mikrobiyolojide kullanılan Biyokimyasal testler ve beseyerleri.
  • 4 - Güler, H., 1972. Gıda Maddeleri Mevzuatı . Ayyıldız Matbaası A.Ş .• Ankara.
  • 5 - inal T., 1965. Varkonmen von aeroben Baziller in Schafsdormen und die dadurch verursachten Fehlafabrikate bei der Wurstherstellung. Fleischwirtachaft. 45, 933-934 alınmıştır. inal, T. 1969. Sucuklarda Bakteriyel Bozulmalar sebepleri ve önleme çareleri. Bornova Vet. Araşt. Enst. dergisi, 10 (19) 79-90.
  • 6 - Oğuş, F., 1951. «Untersuchungen uber anaerobe Bazillenin Darmen Unte besanderer Berucksichtigung der bei Dosenwursten varkenmenden Hannoverıı alınmıştır. inal. T. 1969 Sucuklarda Bakteriyal Bozulmalar sebepleri ve önlenme.
  • 7 - Özer, i., Özalp E., 1969. Yerli sucuklarda katkı maddeleri olarak kullanılan baharatın Bakteriyolajik nitelikleri üzerindE' araştırmalar A.Ü. Vet. Fak. Dergisi XVI, 31-36.
There are 7 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Veterinary Sciences
Journal Section Original Article
Authors

İlhan Süer This is me

Cumhuriye Anter This is me

Publication Date December 1, 1976
Submission Date December 1, 1976
Published in Issue Year 1974 Volume: 4 Issue: 5-10

Cite

APA Süer, İ., & Anter, C. (1976). Et Sucuğu İmalinde Kullanılan Barsakların Hijyenik Durumu Üzerinde Araştırma. Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi, 4(5-10), 139-146.

download