Editoryal
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 2024, Cilt: 7 Sayı: 15, 606 - 606, 29.12.2024

Öz

Kaynakça

  • Tokuşoğlu Ö. 2024. Nutrasötik Gıda ve Farmasötik Fonksiyonel Tıbbi Meyve ARONYA. Sidas Medya Yayıncılık ISBN NO: 978-625-94327-0-0. 1.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2018. Food By-Product Based Functional Food Powders, (The Nutraceuticals: Basic Research/Clinical Ap- plication Series Book) Book. CRC Press, Taylor & Francis Group, Boca Raton, Florida, USA. ISBN 9781482224375. 306 page.
  • Tokuşoğlu Ö. 2017. KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ. Kitap. DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141. 1.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2016. “ÖZEL MEYVE ZEYTİN: Kimyası, Kalite ve Teknolojisi”. Kitap. Sidas Medya Ltd. Şti., Çankaya,İzmir. 472 sh. ISBN: 978-9944-5660-4-9. Genişletilmiş 2.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2015. Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies. Book. CRC Press, Taylor & Francis Group, Boca Raton, Florida,USA. ISBN 9781466507241. 466 page.
  • Tokuşoğlu Ö. 2015. KAKAO, ÇİKOLATA VE ÇİKOLATALI ÜRÜNLER BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ. 2015. Sidas Yayıncılık, İzmir, 232 sh. ISBN 9786055267254 1.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2011. Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry & Applications. Book. CRC Press, Taylor & Francis Group, Boca Raton, Florida,USA. ISBN: 9781439806654; ISBN-10: 1439806659. 459 page.
  • Tokuşoğlu Ö. 2010. “ÖZEL MEYVE ZEYTİN: Kimyası, Kalite ve Teknolojisi”. Kitap. Seher Matbaacılık.Yayın No: 006- 1B; Sidas Medya Ltd. Şti., Fevzipaşa Bulvarı Çelik İş Merkezi-İzmir. 350 sh. ISBN: 978-9944-5660-4-9. 1.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2007. “YEŞİL ALTIN: ANTEPFISTIĞI. Teknolojisi,Kimyası ve Kalite Kontrolü” Sönmez Ofset Mat- baacılık, Nisan 2007. 86 sh. ISBN: 978-9944-60-161-0.

Editorial Note in December

Yıl 2024, Cilt: 7 Sayı: 15, 606 - 606, 29.12.2024

Öz

Dear authors, reviewers and readers of Food, Health and Technology Innovations (FHTI).

Kaynakça

  • Tokuşoğlu Ö. 2024. Nutrasötik Gıda ve Farmasötik Fonksiyonel Tıbbi Meyve ARONYA. Sidas Medya Yayıncılık ISBN NO: 978-625-94327-0-0. 1.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2018. Food By-Product Based Functional Food Powders, (The Nutraceuticals: Basic Research/Clinical Ap- plication Series Book) Book. CRC Press, Taylor & Francis Group, Boca Raton, Florida, USA. ISBN 9781482224375. 306 page.
  • Tokuşoğlu Ö. 2017. KIZARTMALIK YAĞLAR BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ. Kitap. DORA YAYINCILIK LTD.ŞTİ., 201 sh. ISBN: 9789752447141. 1.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2016. “ÖZEL MEYVE ZEYTİN: Kimyası, Kalite ve Teknolojisi”. Kitap. Sidas Medya Ltd. Şti., Çankaya,İzmir. 472 sh. ISBN: 978-9944-5660-4-9. Genişletilmiş 2.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2015. Improving Food Quality with Novel Food Processing Technologies. Book. CRC Press, Taylor & Francis Group, Boca Raton, Florida,USA. ISBN 9781466507241. 466 page.
  • Tokuşoğlu Ö. 2015. KAKAO, ÇİKOLATA VE ÇİKOLATALI ÜRÜNLER BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ. 2015. Sidas Yayıncılık, İzmir, 232 sh. ISBN 9786055267254 1.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2011. Fruit and Cereal Bioactives: Sources, Chemistry & Applications. Book. CRC Press, Taylor & Francis Group, Boca Raton, Florida,USA. ISBN: 9781439806654; ISBN-10: 1439806659. 459 page.
  • Tokuşoğlu Ö. 2010. “ÖZEL MEYVE ZEYTİN: Kimyası, Kalite ve Teknolojisi”. Kitap. Seher Matbaacılık.Yayın No: 006- 1B; Sidas Medya Ltd. Şti., Fevzipaşa Bulvarı Çelik İş Merkezi-İzmir. 350 sh. ISBN: 978-9944-5660-4-9. 1.Baskı
  • Tokuşoğlu Ö. 2007. “YEŞİL ALTIN: ANTEPFISTIĞI. Teknolojisi,Kimyası ve Kalite Kontrolü” Sönmez Ofset Mat- baacılık, Nisan 2007. 86 sh. ISBN: 978-9944-60-161-0.
Toplam 9 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil İngilizce
Konular Gıda Teknolojileri
Bölüm Food Health and Technology Innovations
Yazarlar

Özlem Tokuşoğlu

Yayımlanma Tarihi 29 Aralık 2024
Gönderilme Tarihi 21 Aralık 2024
Kabul Tarihi 22 Aralık 2024
Yayımlandığı Sayı Yıl 2024 Cilt: 7 Sayı: 15

Kaynak Göster