avatar
Özlem Tokuşoğlu Prof. Dr. Dokuz Eylul University Teknoloji Gelstirme Bolgesi Depark Teknopark
Yayın 20 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 6
20 Yayın
0 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Biyografi

ORCID TOKUSOGLU https://orcid.org/0000-0002-8960-5641

Kurum

Dokuz Eylul University Teknoloji Gelstirme Bolgesi Depark Teknopark

Popüler Yayınları

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 833

4

1

833

Yayınlar

Upcoming Special Issue
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 30

0

30

EDITORIAL NOTE (DECEMBER 2023)
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 26

0

26

0

48

EDITORIAL NOTE
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 72

0

72

0

870

Turmeric curcuminoid polyphenolics as antioxidant and anticarcinogenic agents
Yazarlar: Ozlem Tokusoglu , Alkan Simsek, Murtaza Parvizi, Dilvin Eymen
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 664

0

664

0

284

0

844

0

330

0

501

0

2797

Mandarin Peel Effervescent : Antioxidant Value-Added Product
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 833

0

833

0

638

The Improving Quality and Shelf Life of Table Eggs
Yazarlar: Özlem Tokuşoğlu , Gustavo Barbosa-cánovas
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1520

0

1520

0

425

0

685

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 833

1

833

Editörlük
Food Health and Technology Innovations
Food Health and Technology Innovations
Teknik Editör , Editör

Yayınlar

2

0

685

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 833

4

1

833

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.