avatar
Özlem Tokuşoğlu Prof. Dr. Dokuz Eylül Universitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Depark Teknopark
Yayın 23 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 9
23 Yayın
0 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Dokuz Eylül Universitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Depark Teknopark

Popüler Yayınları

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1108

4

1

1108

Yayınlar

Editorial Note in December
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 83

0

83

0

807

0

634

EDITORIAL NOTE (DECEMBER 2023)
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 146

0

146

Upcoming Special Issue
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 143

0

143

High Hydrostatic Pressure (HHP) Processing on Food Bioactives
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 258

0

258

EDITORIAL NOTE
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 190

0

190

Turmeric curcuminoid polyphenolics as antioxidant and anticarcinogenic agents
Yazarlar: Ozlem Tokusoglu , Alkan Simsek, Murtaza Parvizi, Dilvin Eymen
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 900

0

900

0

1617

0

1098

0

432

0

1723

0

480

Mandarin Peel Effervescent : Antioxidant Value-Added Product
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1865

0

1865

0

3499

0

598

0

900

The Improving Quality and Shelf Life of Table Eggs
Yazarlar: Özlem Tokuşoğlu , Gustavo Barbosa-cánovas
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1947

0

1947

0

890

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1108

1

1108

Editörlük
Food Health and Technology Innovations
Food Health and Technology Innovations
Teknik Editör , Editör

Yayınlar

2

0

634

3

0

890

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1108

4

1

1108