Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özlem Tokuşoğlu
Prof. Dr.
Dokuz Eylül Universitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Depark Teknopark
Yayın
21
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
6
21
Yayın
0
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
0000-0002-8960-5641
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Dokuz Eylül Universitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Depark Teknopark
Popüler Yayınları
Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
926
4
ATIF
1
FAVORİ
926
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Evaluation of the effects of storage time and temperature on the beverages
Yazarlar:
Ali Güler
,
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2024.3.8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
154
0
FAVORİ
154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EDITORIAL NOTE (DECEMBER 2023)
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
77
0
FAVORİ
77
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Upcoming Special Issue
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
80
0
FAVORİ
80
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
High Hydrostatic Pressure (HHP) Processing on Food Bioactives
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
110
0
FAVORİ
110
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EDITORIAL NOTE
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
123
0
FAVORİ
123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turmeric curcuminoid polyphenolics as antioxidant and anticarcinogenic agents
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
, Alkan Simsek, Murtaza Parvizi, Dilvin Eymen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
747
0
FAVORİ
747
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food Tablet Manufacturing Strategies: Research Data on Effervescent Food Supplements
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1057
0
FAVORİ
1057
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aronia Berry Tea as Antioxidant Functional Drink: Bioactive Phenolics By HPLC-DAD and LC-ESIQTOFF-Mass Spectrometry
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
962
0
FAVORİ
962
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antioxidant and Functional Nutraceutical Treatments Following Minimally Invasive (Robotical) Surgery
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
340
0
FAVORİ
340
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fruit and Vegetable Based Functional Beverages, Probiotic Dairy Beverages and Fortified Beverages with Bioactives: Anticarcinogenic Implications and Commercial Trends
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
809
0
FAVORİ
809
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food and Beverage Methylxanthines, Glycoalkaloids, Pyrolizidines and Phenolic Alkaloids: Processing Effects
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1016
0
FAVORİ
1016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Food Processing Technologies on Food Alkaloids and Food Allergenics: Bioactive and Toxicological Aspects
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
383
0
FAVORİ
383
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mandarin Peel Effervescent : Antioxidant Value-Added Product
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1085
0
FAVORİ
1085
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Aronia Berry Based New Food Products and Shelf Life Stability Studies
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3010
0
FAVORİ
3010
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Novel Applications in Nutrition and Food Science: Fortificated Vitamins and Polyphenols of Innovative Industrial Foods and Nutraceuticals
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
858
0
FAVORİ
858
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
INNOVATIVE MANDARIN PEEL EFFERVESCENT TABLET as Antioxidant and Anticarcinogen Food Supplement: Bioactive Flavanones and Phenolic Acids By HPLC-DAD and LC-ESIQTOFF-Mass Spectrometry
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
901
0
FAVORİ
901
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Innovative Food Processing on Food Chemistry, Food Bioactive Composition and Public Health Nutrition
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
721
0
FAVORİ
721
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Improving Quality and Shelf Life of Table Eggs
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
, Gustavo Barbosa-cánovas
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1623
0
FAVORİ
1623
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Agri-Food Chain Wastes and Food By-Products: Importance on NutriFood Chemistry and Anticarcinogenity
Yazarlar:
Özlem Tokuşoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
487
0
FAVORİ
487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Quality Evaluation, Total Phenolic Content, Organic Acid Profiles and Antioxidant Activity of Soft Drinks with Koruk (Sour Grape) Concentrate
Yazarlar:
Ali Guler
,
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Natural Science and Discovery
DOI: 10.20863/nsd.33300
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
741
0
FAVORİ
741
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Natural Science and Discovery
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
926
1
FAVORİ
926
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food Health and Technology Innovations
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Natural Science and Discovery
Editörlük
Food Health and Technology Innovations
Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Food Health and Technology Innovations
Yayınlar
Quality Evaluation, Total Phenolic Content, Organic Acid Profiles and Antioxidant Activity of Soft Drinks with Koruk (Sour Grape) Concentrate
Yazarlar:
Ali Guler
,
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Natural Science and Discovery
DOI: 10.20863/nsd.33300
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
741
2
ATIF
0
FAVORİ
741
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yazarlar:
Ozlem Tokusoglu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
926
4
ATIF
1
FAVORİ
926
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat