avatar
Özlem Tokuşoğlu Prof. Dr. Dokuz Eylul University Teknoloji Gelstirme Bolgesi Depark Teknopark
Yayın 20 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 6
20 Yayın
0 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Biyografi

ORCID TOKUSOGLU https://orcid.org/0000-0002-8960-5641

Kurum

Dokuz Eylul University Teknoloji Gelstirme Bolgesi Depark Teknopark

Popüler Yayınları

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 815

4

1

815

Yayınlar

Upcoming Special Issue
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 20

0

20

EDITORIAL NOTE (DECEMBER 2023)
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 18

0

18

0

22

EDITORIAL NOTE
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 64

0

64

0

811

Turmeric curcuminoid polyphenolics as antioxidant and anticarcinogenic agents
Yazarlar: Ozlem Tokusoglu , Alkan Simsek, Murtaza Parvizi, Dilvin Eymen
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 639

0

639

0

276

0

802

0

319

0

440

0

2754

Mandarin Peel Effervescent : Antioxidant Value-Added Product
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 793

0

793

0

595

The Improving Quality and Shelf Life of Table Eggs
Yazarlar: Özlem Tokuşoğlu , Gustavo Barbosa-cánovas
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1487

0

1487

0

414

0

671

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 815

1

815

Editörlük
Food Health and Technology Innovations
Food Health and Technology Innovations
Teknik Editör , Editör

Yayınlar

2

0

671

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 815

4

1

815

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.