avatar
Özlem Tokuşoğlu Prof. Dr. Dokuz Eylül Universitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Depark Teknopark
Yayın 21 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 6
21 Yayın
0 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

Dokuz Eylül Universitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi Depark Teknopark

Popüler Yayınları

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 926

4

1

926

Yayınlar

0

154

EDITORIAL NOTE (DECEMBER 2023)
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 77

0

77

Upcoming Special Issue
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 80

0

80

High Hydrostatic Pressure (HHP) Processing on Food Bioactives
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 110

0

110

EDITORIAL NOTE
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 123

0

123

Turmeric curcuminoid polyphenolics as antioxidant and anticarcinogenic agents
Yazarlar: Ozlem Tokusoglu , Alkan Simsek, Murtaza Parvizi, Dilvin Eymen
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 747

0

747

0

1057

0

962

0

340

0

1016

0

383

Mandarin Peel Effervescent : Antioxidant Value-Added Product
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1085

0

1085

0

3010

0

721

The Improving Quality and Shelf Life of Table Eggs
Yazarlar: Özlem Tokuşoğlu , Gustavo Barbosa-cánovas
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1623

0

1623

0

487

0

741

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 926

1

926

Editörlük
Food Health and Technology Innovations
Food Health and Technology Innovations
Teknik Editör , Editör

Yayınlar

2

0

741

Introduction to Innovative Food Processing and Technology
Yayın Bilgisi: 2016 , Natural Science and Discovery
DOI: -
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 926

4

1

926

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.