avatar
Aytunga Bağdatlı Dr. Öğr. Üyesi MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayın 9 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 8 TR Dizin Atıf 13
9 Yayın
3 Hakemlik
8 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi

Kurum

MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

0

617

THE APPLICATION OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE IN MEAT AND MEAT PRODUCTS: A REVIEW
Yayın Bilgisi: 2023 , Journal of Scientific Reports-A
DOI: 10.59313/jsr-a.1165210
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 797

0

797

Investigation of Organic Chicken Breeding and Meat Quality
Yayın Bilgisi: 2023 , Animal Health Production and Hygiene
DOI: 10.53913/aduveterinary.1263469
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 793

0

793

ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TERMAL OLMAYAN TEKNİKLER
DOI: 10.47118/somatbd.1148105
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1013

0

1013

0

3616

Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4805

0

4805

Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3263

0

3263

Use of Natural Antioxidants in Poultry Meat
Yazarlar: Tuba Candan, Aytunga Bağdatlı
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6423

0

6423

0

7314

Yayınlar

Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4805

5

0

4805

Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yayın Bilgisi: 2018 , El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3263

3

0

3263

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.