Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aytunga Bağdatlı
Dr. Öğr. Üyesi
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
9
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
12
9
Yayın
1
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
12
TR Dizin Atıf
0000-0002-6080-7901
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
MANİSA CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
BİYOAKTİF BİLEŞİKLERİN ENKAPSÜLASYONU VE ET VE ET ÜRÜNLERİNDE UYGULAMALARI
Yazarlar:
Tuba Nuriler
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Soma Meslek Yüksekokulu Teknik Bilimler Dergisi
DOI: 10.47118/somatbd.1500219
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
104
0
FAVORİ
104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE APPLICATION OF HIGH HYDROSTATIC PRESSURE IN MEAT AND MEAT PRODUCTS: A REVIEW
Yazarlar:
Berna Çapan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Scientific Reports-A
DOI: 10.59313/jsr-a.1165210
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
457
0
FAVORİ
457
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation of Organic Chicken Breeding and Meat Quality
Yazarlar:
Berna Çapan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Animal Health Production and Hygiene
DOI: 10.53913/aduveterinary.1263469
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
354
0
FAVORİ
354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE TERMAL OLMAYAN TEKNİKLER
Yazarlar:
Berna Çapan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Soma Meslek Yüksekokulu Teknik Bilimler Dergisi
DOI: 10.47118/somatbd.1148105
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
595
0
FAVORİ
595
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ürünlerinde nitrit/nitrat azaltılmasına yönelik doğal uygulamalar
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2793
0
FAVORİ
2793
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3893
0
FAVORİ
3893
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2793
0
FAVORİ
2793
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Use of Natural Antioxidants in Poultry Meat
Yazarlar: Tuba Candan,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5386
0
FAVORİ
5386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE ET ÜRÜNLERİNDE PROBİYOTİK MİKROORGANİZMALARIN KULLANIMI - USING PROBIOTIC MICROORGANISMS IN FERMENTED MEAT PRODUCTS
Yazarlar:
Aytunga Budak Bağdatlı
, Akif Kundakçı
Yayın Bilgisi: 2013 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6650
0
FAVORİ
6650
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Animal Health Production and Hygiene
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
El-Cezeri
Journal of Scientific Reports-A
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Soma Meslek Yüksekokulu Teknik Bilimler Dergisi
Hakemlik
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Gıda Ürünlerinde Yenilebilir Film ve Kaplama Uygulamaları
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403811
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3893
3
ATIF
0
FAVORİ
3893
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et Teknolojisinde Alternatif Isıtma Yöntemleri
Yazarlar:
Tuba Candan
,
Aytunga Bağdatlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
El-Cezeri
DOI: 10.31202/ecjse.403806
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2793
2
ATIF
0
FAVORİ
2793
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat