Research Article
BibTex RIS Cite

Investigation of Blood (Erythrocyte and Plasma) Mercury Levels of Dental Preclinic Students with Atomic Absorbtion Spectroscopy before and after Practising Amalgam Restorations

Year 1992, Volume: 9 Issue: 2, 81 - 90, 01.07.1992

Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi

Year 1992, Volume: 9 Issue: 2, 81 - 90, 01.07.1992
There are 0 citations in total.

Details

Subjects Health Care Administration
Journal Section Original Research Articles
Authors

Meserret Tiritoğlu This is me

Hülya Köprülü This is me

Ahmet Soyal This is me

Gönül Alpaslan This is me

Publication Date July 1, 1992
Published in Issue Year 1992 Volume: 9 Issue: 2

Cite

APA Tiritoğlu, M., Köprülü, H., Soyal, A., Alpaslan, G. (1992). Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, 9(2), 81-90.
AMA Tiritoğlu M, Köprülü H, Soyal A, Alpaslan G. Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. June 1992;9(2):81-90.
Chicago Tiritoğlu, Meserret, Hülya Köprülü, Ahmet Soyal, and Gönül Alpaslan. “Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde Ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit Ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi Ile İncelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 9, no. 2 (June 1992): 81-90.
EndNote Tiritoğlu M, Köprülü H, Soyal A, Alpaslan G (June 1, 1992) Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 9 2 81–90.
IEEE M. Tiritoğlu, H. Köprülü, A. Soyal, and G. Alpaslan, “Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi”, Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 9, no. 2, pp. 81–90, 1992.
ISNAD Tiritoğlu, Meserret et al. “Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde Ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit Ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi Ile İncelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi 9/2 (June 1992), 81-90.
JAMA Tiritoğlu M, Köprülü H, Soyal A, Alpaslan G. Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1992;9:81–90.
MLA Tiritoğlu, Meserret et al. “Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde Ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit Ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi Ile İncelenmesi”. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi, vol. 9, no. 2, 1992, pp. 81-90.
Vancouver Tiritoğlu M, Köprülü H, Soyal A, Alpaslan G. Preklinik Öğrencilerinde Amalgam Dolgu Çalışmaları Öncesinde ve Sonrasında Kandaki (Eritrosit ve Plazmada) Cıva Düzeylerinin Atomik Absorpsiyon Spektrofotometresi ile İncelenmesi. Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dergisi. 1992;9(2):81-90.