APA |
Erkoç, S., Özcan, İ., Özyiğit, E., Kumcuoğlu, S., et al. (2021). YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. Gıda, 46(6), 1397-1414. https://doi.org/10.15237/gida.GD21098 |
|
AMA |
Erkoç S, Özcan İ, Özyiğit E, Kumcuoğlu S, Tavman Ş. YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. GIDA. October 2021;46(6):1397-1414. doi:10.15237/gida.GD21098 |
|
Chicago |
Erkoç, Selen, İpek Özcan, Esra Özyiğit, Seher Kumcuoğlu, and Şebnem Tavman. “YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ”. Gıda 46, no. 6 (October 2021): 1397-1414. https://doi.org/10.15237/gida.GD21098. |
|
EndNote |
Erkoç S, Özcan İ, Özyiğit E, Kumcuoğlu S, Tavman Ş (October 1, 2021) YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. Gıda 46 6 1397–1414. |
|
IEEE |
S. Erkoç, İ. Özcan, E. Özyiğit, S. Kumcuoğlu, and Ş. Tavman, “YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ”, GIDA, vol. 46, no. 6, pp. 1397–1414, 2021, doi: 10.15237/gida.GD21098. |
|
ISNAD |
Erkoç, Selen et al. “YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ”. Gıda 46/6 (October 2021), 1397-1414. https://doi.org/10.15237/gida.GD21098. |
|
JAMA |
Erkoç S, Özcan İ, Özyiğit E, Kumcuoğlu S, Tavman Ş. YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. GIDA. 2021;46:1397–1414. |
|
MLA |
Erkoç, Selen et al. “YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ”. Gıda, vol. 46, no. 6, 2021, pp. 1397-14, doi:10.15237/gida.GD21098. |
|
Vancouver |
Erkoç S, Özcan İ, Özyiğit E, Kumcuoğlu S, Tavman Ş. YUMURTA İKAMESİ OLARAK KULLANILAN ÇİYA VE KETEN TOHUMU JELİNİN PANKEK HAMURU REOLOJİSİ VE ÜRÜN ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ. GIDA. 2021;46(6):1397-414. |
|