APA |
Akoğlu, A., Çakır, İ., Akoğlu, İ. T., Karahan, A. G., et al. (2015). YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ. Gıda, 40(3), 133-140. |
|
AMA |
Akoğlu A, Çakır İ, Akoğlu İT, Karahan AG, Çakmakçı ML. YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ. The Journal of Food. June 2015;40(3):133-140. |
|
Chicago |
Akoğlu, Aylin, İbrahim Çakır, İlker Turan Akoğlu, Aynur Gül Karahan, and M Lütfü Çakmakçı. “YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ”. Gıda 40, no. 3 (June 2015): 133-40. |
|
EndNote |
Akoğlu A, Çakır İ, Akoğlu İT, Karahan AG, Çakmakçı ML (June 1, 2015) YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ. Gıda 40 3 133–140. |
|
IEEE |
A. Akoğlu, İ. Çakır, İ. T. Akoğlu, A. G. Karahan, and M. L. Çakmakçı, “YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ”, The Journal of Food, vol. 40, no. 3, pp. 133–140, 2015. |
|
ISNAD |
Akoğlu, Aylin et al. “YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ”. Gıda 40/3 (June 2015), 133-140. |
|
JAMA |
Akoğlu A, Çakır İ, Akoğlu İT, Karahan AG, Çakmakçı ML. YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ. The Journal of Food. 2015;40:133–140. |
|
MLA |
Akoğlu, Aylin et al. “YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ”. Gıda, vol. 40, no. 3, 2015, pp. 133-40. |
|
Vancouver |
Akoğlu A, Çakır İ, Akoğlu İT, Karahan AG, Çakmakçı ML. YAĞI AZALTILMIŞ SUCUĞUN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE YAĞ İKAME MADDESİ OLARAK KULLANILAN BAKTERİYEL SELÜLOZUN ETKİSİ. The Journal of Food. 2015;40(3):133-40. |
|