Çoğunluk algılama mekanizması, çoğunluk algılama mekanizmasının inhibisyonu, bitkisel kaynaklı materyal, antimikrobiyel
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Food Science and Technology |
Journal Section | Articles |
Authors |
|
Publication Date | March 23, 2021 |
Published in Issue | Year 2021, Volume 46, Issue 2 |
Bibtex | @review { gida832217, journal = {Gıda}, issn = {1300-3070}, eissn = {1309-6273}, address = {}, publisher = {Gıda Teknolojisi Derneği}, year = {2021}, volume = {46}, pages = {256 - 268}, doi = {10.15237/gida.GD20134}, title = {ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI}, key = {cite}, author = {Gündüz, Gülten and Korkmaz Vurmaz, Ayça} } |
APA | Gündüz, G. & Korkmaz Vurmaz, A. (2021). ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI . Gıda , 46 (2) , 256-268 . DOI: 10.15237/gida.GD20134 |
MLA | Gündüz, G. , Korkmaz Vurmaz, A. "ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI" . Gıda 46 (2021 ): 256-268 <https://dergipark.org.tr/en/pub/gida/issue/59865/832217> |
Chicago | Gündüz, G. , Korkmaz Vurmaz, A. "ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI". Gıda 46 (2021 ): 256-268 |
RIS | TY - JOUR T1 - ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI AU - Gülten Gündüz , Ayça Korkmaz Vurmaz Y1 - 2021 PY - 2021 N1 - doi: 10.15237/gida.GD20134 DO - 10.15237/gida.GD20134 T2 - Gıda JF - Journal JO - JOR SP - 256 EP - 268 VL - 46 IS - 2 SN - 1300-3070-1309-6273 M3 - doi: 10.15237/gida.GD20134 UR - https://doi.org/10.15237/gida.GD20134 Y2 - 2021 ER - |
EndNote | %0 The Journal of Food ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI %A Gülten Gündüz , Ayça Korkmaz Vurmaz %T ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI %D 2021 %J Gıda %P 1300-3070-1309-6273 %V 46 %N 2 %R doi: 10.15237/gida.GD20134 %U 10.15237/gida.GD20134 |
ISNAD | Gündüz, Gülten , Korkmaz Vurmaz, Ayça . "ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI". Gıda 46 / 2 (March 2021): 256-268 . https://doi.org/10.15237/gida.GD20134 |
AMA | Gündüz G. , Korkmaz Vurmaz A. ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI. GIDA. 2021; 46(2): 256-268. |
Vancouver | Gündüz G. , Korkmaz Vurmaz A. ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI. Gıda. 2021; 46(2): 256-268. |
IEEE | G. Gündüz and A. Korkmaz Vurmaz , "ÇOĞUNLUK ALGILAMA MEKANİZMASININ İNHİBİSYONUNDA BİTKİSEL MATERYALLERİN KULLANIMI", Gıda, vol. 46, no. 2, pp. 256-268, Mar. 2021, doi:10.15237/gida.GD20134 |