BibTex RIS Cite

Production of Apple Juice by Fermentation of Mash (Enzymation) (in Turkish)

Year 1976, Volume: 1 Issue: 1, - , 01.02.1976

Abstract

Mayşe fermentleme ile elma şırası imali, pahalı teçhizat ve fazla iş gücü olmaksızın elma işleyebilme olanağını sağlamaktadır. Diğer taraftan bu ön muameleden sonra yeni tip otomatik preslerle, örneğin; fazla depolanmış meyvalar bile direkt olarak, kolayca preslenebilmektedir. Yalnız çıkan cibre artık pektin fabrikasyonunda kullanılamayacak durumdadır. Ayrıca, tecrübelere göre, zor preslenebilen meyvaların cibresinin pektin ekstraksiyonu için uygun olmadığı bilinmektedir.  

Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi

Year 1976, Volume: 1 Issue: 1, - , 01.02.1976

Abstract

Mayşe fermentleme ile elma şırası imali, pahalı teçhizat ve fazla iş gücü olmaksızın elma işleyebilme olanağını sağlamaktadır. Diğer taraftan bu ön muameleden sonra yeni tip otomatik preslerle, örneğin; fazla depolanmış meyvalar bile direkt olarak, kolayca preslenebilmektedir. Yalnız çıkan cibre artık pektin fabrikasyonunda kullanılamayacak durumdadır. Ayrıca, tecrübelere göre, zor preslenebilen meyvaların cibresinin pektin ekstraksiyonu için uygun olmadığı bilinmektedir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Selma Güven This is me

Publication Date February 1, 1976
Published in Issue Year 1976 Volume: 1 Issue: 1

Cite

APA Güven, S. . (1976). Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. Gıda, 1(1).
AMA Güven S. Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. The Journal of Food. February 1976;1(1).
Chicago Güven, Selma. “Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) Ile Elma Suyu Elde Edilişi”. Gıda 1, no. 1 (February 1976).
EndNote Güven S (February 1, 1976) Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. Gıda 1 1
IEEE S. . Güven, “Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi”, The Journal of Food, vol. 1, no. 1, 1976.
ISNAD Güven, Selma. “Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) Ile Elma Suyu Elde Edilişi”. Gıda 1/1 (February 1976).
JAMA Güven S. Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. The Journal of Food. 1976;1.
MLA Güven, Selma. “Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) Ile Elma Suyu Elde Edilişi”. Gıda, vol. 1, no. 1, 1976.
Vancouver Güven S. Mayşe Fermentlenmesi (Anzimasyonu) ile Elma Suyu Elde Edilişi. The Journal of Food. 1976;1(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/