BibTex RIS Cite

Grinding in Production of Raisin Vinegar and The Effects of Different Additives on Fermentation Time and Efficiency (in Turkish)

Year 1977, Volume: 2 Issue: 3, - , 01.06.1977

Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri

Year 1977, Volume: 2 Issue: 3, - , 01.06.1977
There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Publication Date June 1, 1977
Published in Issue Year 1977 Volume: 2 Issue: 3

Cite

APA Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. (1977). Gıda, 2(3).
AMA Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. The Journal of Food. June 1977;2(3).
Chicago “Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme Ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi Ve Verime Etkileri”. Gıda 2, no. 3 (June 1977).
EndNote (June 1, 1977) Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. Gıda 2 3
IEEE “Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri”, The Journal of Food, vol. 2, no. 3, 1977.
ISNAD “Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme Ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi Ve Verime Etkileri”. Gıda 2/3 (June 1977).
JAMA Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. The Journal of Food. 1977;2.
MLA “Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme Ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi Ve Verime Etkileri”. Gıda, vol. 2, no. 3, 1977.
Vancouver Kuru Üzüm Sirkesi Üretiminde Öğütme ve Çeşitli Katkı Maddelerinin Fermantasyon Süresi ve Verime Etkileri. The Journal of Food. 1977;2(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/