BibTex RIS Cite

Enrichment of Bread Wheat Flours with Iron in Turkey (in Turkish)

Year 1986, Volume: 11 Issue: 6, - , 01.12.1986

Abstract

Eski çağlardan beri buğday insanların en çok tükettikleri temel gıda maddelerinin başında gelmiştir. Günümüzde de buğday, dünya nüfusunun yarısından fazlasının en önemli gıdası durumundadır. Buğdaydan üretilen gıda maddelerinin başında ekmek gelmektedir. Ülkemizde de ekmek halkımızın en önemli gıda maddesi durumundadır. Kişi başına günlük ekmek üretimimiz 402 gram civarındadır (Köksal, 1977).

Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi

Year 1986, Volume: 11 Issue: 6, - , 01.12.1986

Abstract

Eski çağlardan beri buğday insanların en çok tükettikleri temel gıda maddelerinin başında gelmiştir. Günümüzde de buğday, dünya nüfusunun yarısından fazlasının en önemli gıdası durumundadır. Buğdaydan üretilen gıda maddelerinin başında ekmek gelmektedir. Ülkemizde de ekmek halkımızın en önemli gıda maddesi durumundadır. Kişi başına günlük ekmek üretimimiz 402 gram civarındadır (Köksal, 1977).

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Şahin Tanju This is me

Yusuf Sümbül This is me

Publication Date December 1, 1986
Published in Issue Year 1986 Volume: 11 Issue: 6

Cite

APA Tanju, Ş. ., & Sümbül, Y. . (1986). Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi. Gıda, 11(6).
AMA Tanju Ş, Sümbül Y. Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi. The Journal of Food. December 1986;11(6).
Chicago Tanju, Şahin, and Yusuf Sümbül. “Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi”. Gıda 11, no. 6 (December 1986).
EndNote Tanju Ş, Sümbül Y (December 1, 1986) Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi. Gıda 11 6
IEEE Ş. . Tanju and Y. . Sümbül, “Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi”, The Journal of Food, vol. 11, no. 6, 1986.
ISNAD Tanju, Şahin - Sümbül, Yusuf. “Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi”. Gıda 11/6 (December 1986).
JAMA Tanju Ş, Sümbül Y. Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi. The Journal of Food. 1986;11.
MLA Tanju, Şahin and Yusuf Sümbül. “Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi”. Gıda, vol. 11, no. 6, 1986.
Vancouver Tanju Ş, Sümbül Y. Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi. The Journal of Food. 1986;11(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/