Volume: 11 Issue: 6, 12/1/86

Year: 1986

Articles

 

1. Çernobil Olayından Sonra Gıdalarda Radyasyon Yükü

 

2. Pişirme Yöntemlerinin Sığır Hazır Kıyma Etlerin Bazı Besin Ögeleri Üzerine Etkisi

 

3. Bulgur İşleme Tekniği ve Kimyasal Bileşimi

 

4. Ülkemiz Ekmeklik Buğday Unlarının Demirce Zenginleştirilmesi

 

5. Yoğurtlarda, Kurumadde Artırımının Pıhtının Fiziksel Özellikleri Üzerine Etkisi

 

6. Sütün Kolesterin Miktarı

 

7. Bazı Üzüm Çeşitlerinin Dondurularak Muhafazası Üzerinde bir Araştırma

 

9. Zymomonas mobilis Bakterisiyle Melastan Etilalkol Üretimi