BibTex RIS Cite

Poultry meat Technology I. Slaughter and Cleaning (in Turkish)

Year 1981, Volume: 6 Issue: 6, - , 01.12.1981

Abstract

Kanatlıların teknolojisi onların tutulması ve işlenmesi ile sınırlanmasına karşın, ürünün son kalitesi üzerine barınakta ve kesim-işleme yerine taşıma sırasında etki edebilecek pek çok faktör bulunmaktadır.

Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme

Year 1981, Volume: 6 Issue: 6, - , 01.12.1981

Abstract

Kanatlıların teknolojisi onların tutulması ve işlenmesi ile sınırlanmasına karşın, ürünün son kalitesi üzerine barınakta ve kesim-işleme yerine taşıma sırasında etki edebilecek pek çok faktör bulunmaktadır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Akif Kundakçı This is me

Publication Date December 1, 1981
Published in Issue Year 1981 Volume: 6 Issue: 6

Cite

APA Kundakçı, A. . (1981). Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. Gıda, 6(6).
AMA Kundakçı A. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. The Journal of Food. December 1981;6(6).
Chicago Kundakçı, Akif. “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim Ve Temizleme”. Gıda 6, no. 6 (December 1981).
EndNote Kundakçı A (December 1, 1981) Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. Gıda 6 6
IEEE A. . Kundakçı, “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme”, The Journal of Food, vol. 6, no. 6, 1981.
ISNAD Kundakçı, Akif. “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim Ve Temizleme”. Gıda 6/6 (December 1981).
JAMA Kundakçı A. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. The Journal of Food. 1981;6.
MLA Kundakçı, Akif. “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim Ve Temizleme”. Gıda, vol. 6, no. 6, 1981.
Vancouver Kundakçı A. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. The Journal of Food. 1981;6(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/