In research in green coffee bean, Fe, Zn, P, Na, Cu, Ca and K which are important for human nutrition, were determined. Average value of mineral contents are (ppm): Fe; 65.87, Zn; 152.28, P; 160.63, Na; 302.66, Cu; 4.55, Ca; 352.27 and K; 1065.16.
Araştırmada yeşil kahve tanesinde (C. arabica) insan beslenmesinde önemli olan Fe, Zn, P, Na, Cu, Ca ve K miktarları belirlenmiştir. Ortalama mineral madde değerleri mg/kg (ppm): Fe; 65.87, Zn; 152.28, P; 160.63, Na; 302.66, Cu; 4.55, Ca; 352.27 ve K; 1065.16 olarak bulunmuştur.
Çağlarırmak, N. ., & Ünal, K. . (1999). Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. Gıda, 24(1).
AMA
Çağlarırmak N, Ünal K. Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. February 1999;24(1).
Chicago
Çağlarırmak, Necla, and Kemal Ünal. “Kahve Tanesinde (C. Arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 24, no. 1 (February 1999).
EndNote
Çağlarırmak N, Ünal K (February 1, 1999) Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. Gıda 24 1
IEEE
N. . Çağlarırmak and K. . Ünal, “Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 24, no. 1, 1999.
ISNAD
Çağlarırmak, Necla - Ünal, Kemal. “Kahve Tanesinde (C. Arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 24/1 (February 1999).
JAMA
Çağlarırmak N, Ünal K. Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. 1999;24.
MLA
Çağlarırmak, Necla and Kemal Ünal. “Kahve Tanesinde (C. Arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, vol. 24, no. 1, 1999.
Vancouver
Çağlarırmak N, Ünal K. Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. 1999;24(1).