BibTex RIS Cite

A Research About Determination of Mineral Contents of Coffee Bean (C. arabica)(Turkish with English Abstract)

Year 1999, Volume: 24 Issue: 1, - , 01.02.1999

Abstract

In research in green coffee bean, Fe, Zn, P, Na, Cu, Ca and K which are important for human nutrition, were determined. Average value of mineral contents are (ppm): Fe; 65.87, Zn; 152.28, P; 160.63, Na; 302.66, Cu; 4.55, Ca; 352.27 and K; 1065.16.

Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma

Year 1999, Volume: 24 Issue: 1, - , 01.02.1999

Abstract

Araştırmada yeşil kahve tanesinde (C. arabica) insan beslenmesinde önemli olan Fe, Zn, P, Na, Cu, Ca ve K miktarları belirlenmiştir. Ortalama mineral madde değerleri mg/kg (ppm): Fe; 65.87, Zn; 152.28, P; 160.63, Na; 302.66, Cu; 4.55, Ca; 352.27 ve K; 1065.16 olarak bulunmuştur. 

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Necla Çağlarırmak This is me

Kemal Ünal This is me

Publication Date February 1, 1999
Published in Issue Year 1999 Volume: 24 Issue: 1

Cite

APA Çağlarırmak, N. ., & Ünal, K. . (1999). Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. Gıda, 24(1).
AMA Çağlarırmak N, Ünal K. Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. February 1999;24(1).
Chicago Çağlarırmak, Necla, and Kemal Ünal. “Kahve Tanesinde (C. Arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 24, no. 1 (February 1999).
EndNote Çağlarırmak N, Ünal K (February 1, 1999) Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. Gıda 24 1
IEEE N. . Çağlarırmak and K. . Ünal, “Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma”, The Journal of Food, vol. 24, no. 1, 1999.
ISNAD Çağlarırmak, Necla - Ünal, Kemal. “Kahve Tanesinde (C. Arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 24/1 (February 1999).
JAMA Çağlarırmak N, Ünal K. Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. 1999;24.
MLA Çağlarırmak, Necla and Kemal Ünal. “Kahve Tanesinde (C. Arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, vol. 24, no. 1, 1999.
Vancouver Çağlarırmak N, Ünal K. Kahve Tanesinde (C. arabica) Mineral Maddelerin Belirlenmesi Üzerine bir Araştırma. The Journal of Food. 1999;24(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/