BibTex RIS Cite

Turkish Spices. IV. Various Families (Turkish with English Abstract)

Year 1990, Volume: 15 Issue: 5, - , 01.10.1990

Abstract

In t he fourth part of a review series on Turkish spices and flavourings, the 15 spices from various families, namely juniper, fenugreek, black cumin, bay laurel, mustard, Orthurus, caper, capsicum, mahaleb, myrtle, saffron, salep, sumac, hop and tarragon) were reviewed for their origins, compositions and uses. The 30 materials of secondary importance were also tabulated.

Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar

Year 1990, Volume: 15 Issue: 5, - , 01.10.1990

Abstract

Türkiye’nin baharat ve çeşni materyali üzerindeki derleme dizisinin bu dördüncüsünde, çeşitli familyalardan 15 baharatın (ardıç, çemenotu, çörekotu, defne, hardal, karanfilkökü, kebere, kırmızıbiber, mahlep, mersin, safran, salep, sumak, şerbetçiotu ve tarhun) botanik orijini, bileşimi ve kullanımı gözden geçirilmiştir. İkinci önemli 30 materyal de çizelge halinde özetlenmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Atilla Akgül This is me

Publication Date October 1, 1990
Published in Issue Year 1990 Volume: 15 Issue: 5

Cite

APA Akgül, A. . (1990). Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar. Gıda, 15(5).
AMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar. The Journal of Food. October 1990;15(5).
Chicago Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar”. Gıda 15, no. 5 (October 1990).
EndNote Akgül A (October 1, 1990) Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar. Gıda 15 5
IEEE A. . Akgül, “Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar”, The Journal of Food, vol. 15, no. 5, 1990.
ISNAD Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar”. Gıda 15/5 (October 1990).
JAMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar. The Journal of Food. 1990;15.
MLA Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar”. Gıda, vol. 15, no. 5, 1990.
Vancouver Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar. The Journal of Food. 1990;15(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/