Loading [a11y]/accessibility-menu.js
The Chemical and Sensorial Properties of Tarhana in Different Compositions (Turkish with English Abstract)
Year 1991 ,
Volume: 16 Issue: 1, - , 01.02.1991
Ayhan Temiz
Tülin Pirkul
Abstract
In this research, the effect of the type and amount of yoghurt in the composition and the addition of yeast to the formula on the chemical and the sensorial properties of tarhana were investigated. Chemical composition and the sensorial properties of tarhana samples have displayed variations at the expense of these parameters.
Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri
Year 1991 ,
Volume: 16 Issue: 1, - , 01.02.1991
Ayhan Temiz
Tülin Pirkul
Abstract
Bu araştırmada, tarhana üretiminde kullanılan yoğurt tipi ve miktarının değiştirilmesi ile bileşimde mayaya yer verilmesinin, tarhananın kimyasal ve duyusal özellikleri üzerindeki etkileri incelenmiştir. Tarhana örneklerinin kimyasal ve duyusal özellikleri bu faktörlerden değişik şekillerde etkilenmiştir.
There are 0 citations in total.
Cite
APA
Temiz, A. ., & Pirkul, T. . (1991). Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Gıda, 16(1).
AMA
Temiz A, Pirkul T. Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. The Journal of Food. February 1991;16(1).
Chicago
Temiz, Ayhan, and Tülin Pirkul. “Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri”. Gıda 16, no. 1 (February 1991).
EndNote
Temiz A, Pirkul T (February 1, 1991) Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Gıda 16 1
IEEE
A. . Temiz and T. . Pirkul, “Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri”, The Journal of Food , vol. 16, no. 1, 1991.
ISNAD
Temiz, Ayhan - Pirkul, Tülin. “Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri”. Gıda 16/1 (February 1991).
JAMA
Temiz A, Pirkul T. Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. The Journal of Food . 1991;16.
MLA
Temiz, Ayhan and Tülin Pirkul. “Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri”. Gıda, vol. 16, no. 1, 1991.
Vancouver
Temiz A, Pirkul T. Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. The Journal of Food. 1991;16(1).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/