BibTex RIS Cite

The Chemical and Sensorial Properties of Tarhana in Different Compositions (Turkish with English Abstract)

Year 1991, Volume: 16 Issue: 1, - , 01.02.1991

Abstract

In this research, the effect of the type and amount of yoghurt in the composition and the addition of yeast to the formula on the chemical and the sensorial properties of tarhana were investigated. Chemical composition and the sensorial properties of tarhana samples have displayed variations at the expense of these parameters.

Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri

Year 1991, Volume: 16 Issue: 1, - , 01.02.1991

Abstract

Bu araştırmada, tarhana üretiminde kullanılan yoğurt tipi ve miktarının değiştirilmesi ile bileşimde mayaya yer verilmesinin, tarhananın kimyasal ve duyusal özellikleri üzerindeki etkileri incelenmiştir. Tarhana örneklerinin kimyasal ve duyusal özellikleri bu faktörlerden değişik şekillerde etkilenmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Ayhan Temiz This is me

Tülin Pirkul This is me

Publication Date February 1, 1991
Published in Issue Year 1991 Volume: 16 Issue: 1

Cite

APA Temiz, A. ., & Pirkul, T. . (1991). Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Gıda, 16(1).
AMA Temiz A, Pirkul T. Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. The Journal of Food. February 1991;16(1).
Chicago Temiz, Ayhan, and Tülin Pirkul. “Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri”. Gıda 16, no. 1 (February 1991).
EndNote Temiz A, Pirkul T (February 1, 1991) Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Gıda 16 1
IEEE A. . Temiz and T. . Pirkul, “Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri”, The Journal of Food, vol. 16, no. 1, 1991.
ISNAD Temiz, Ayhan - Pirkul, Tülin. “Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri”. Gıda 16/1 (February 1991).
JAMA Temiz A, Pirkul T. Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. The Journal of Food. 1991;16.
MLA Temiz, Ayhan and Tülin Pirkul. “Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal Ve Duyusal Özellikleri”. Gıda, vol. 16, no. 1, 1991.
Vancouver Temiz A, Pirkul T. Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. The Journal of Food. 1991;16(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/