Loading [MathJax]/extensions/MathMenu.js
Production of Yeast Extract Powder (Turkish with English Abstract)
Year 1985 ,
Volume: 10 Issue: 6, - , 01.12.1985
Fikri Başoğlu
Kadir Halkman
Hamdi Ertaş
Lütfü Çakmakçı
Abstract
Dry yeast extract has been prepared from brewers waste wet yeast and compared with 2 foreign commercial yeast extract by the means of chemical and microbiological analysis. Results showed that this product is suitable for microbiological tests.
Toz Maya Ekstraktı Üretimi
Year 1985 ,
Volume: 10 Issue: 6, - , 01.12.1985
Fikri Başoğlu
Kadir Halkman
Hamdi Ertaş
Lütfü Çakmakçı
Abstract
Bira fabrikası artığı yaş mayadan toz maya ekstraktı elde edilmiş ve 2 yabancı ticari firma tarafından üretilen maya ekstraktı ile kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan kıyaslanmıştır. Elde edilen sonuçlar bu maya ekstraktının mikrobiyolojik çalışmalarda kullanılabileceğini göstermiştir.
There are 0 citations in total.
Cite
APA
Başoğlu, F. ., Halkman, K. ., Ertaş, H. ., Çakmakçı, L. . (1985). Toz Maya Ekstraktı Üretimi. Gıda, 10(6).
AMA
Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L. Toz Maya Ekstraktı Üretimi. The Journal of Food. December 1985;10(6).
Chicago
Başoğlu, Fikri, Kadir Halkman, Hamdi Ertaş, and Lütfü Çakmakçı. “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”. Gıda 10, no. 6 (December 1985).
EndNote
Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L (December 1, 1985) Toz Maya Ekstraktı Üretimi. Gıda 10 6
IEEE
F. . Başoğlu, K. . Halkman, H. . Ertaş, and L. . Çakmakçı, “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”, The Journal of Food , vol. 10, no. 6, 1985.
ISNAD
Başoğlu, Fikri et al. “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”. Gıda 10/6 (December 1985).
JAMA
Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L. Toz Maya Ekstraktı Üretimi. The Journal of Food . 1985;10.
MLA
Başoğlu, Fikri et al. “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”. Gıda, vol. 10, no. 6, 1985.
Vancouver
Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L. Toz Maya Ekstraktı Üretimi. The Journal of Food. 1985;10(6).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/