BibTex RIS Cite

Production of Yeast Extract Powder (Turkish with English Abstract)

Year 1985, Volume: 10 Issue: 6, - , 01.12.1985

Abstract

Dry yeast extract has been prepared from brewers waste wet yeast and compared with 2 foreign commercial yeast extract by the means of chemical and microbiological analysis. Results showed that this product is suitable for microbiological tests.

Toz Maya Ekstraktı Üretimi

Year 1985, Volume: 10 Issue: 6, - , 01.12.1985

Abstract

Bira fabrikası artığı yaş mayadan toz maya ekstraktı elde edilmiş ve 2 yabancı ticari firma tarafından üretilen maya ekstraktı ile kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan kıyaslanmıştır. Elde edilen sonuçlar bu maya ekstraktının mikrobiyolojik çalışmalarda kullanılabileceğini göstermiştir.   

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Fikri Başoğlu This is me

Kadir Halkman This is me

Hamdi Ertaş This is me

Lütfü Çakmakçı This is me

Publication Date December 1, 1985
Published in Issue Year 1985 Volume: 10 Issue: 6

Cite

APA Başoğlu, F. ., Halkman, K. ., Ertaş, H. ., Çakmakçı, L. . (1985). Toz Maya Ekstraktı Üretimi. Gıda, 10(6).
AMA Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L. Toz Maya Ekstraktı Üretimi. The Journal of Food. December 1985;10(6).
Chicago Başoğlu, Fikri, Kadir Halkman, Hamdi Ertaş, and Lütfü Çakmakçı. “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”. Gıda 10, no. 6 (December 1985).
EndNote Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L (December 1, 1985) Toz Maya Ekstraktı Üretimi. Gıda 10 6
IEEE F. . Başoğlu, K. . Halkman, H. . Ertaş, and L. . Çakmakçı, “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”, The Journal of Food, vol. 10, no. 6, 1985.
ISNAD Başoğlu, Fikri et al. “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”. Gıda 10/6 (December 1985).
JAMA Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L. Toz Maya Ekstraktı Üretimi. The Journal of Food. 1985;10.
MLA Başoğlu, Fikri et al. “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”. Gıda, vol. 10, no. 6, 1985.
Vancouver Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L. Toz Maya Ekstraktı Üretimi. The Journal of Food. 1985;10(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/