BibTex RIS Cite

Selenium and the Importance of Dairy Products in Public Health (Turkish with English Abstract)

Year 2002, Volume: 27 Issue: 1, - , 01.02.2002

Abstract

In this review article papers, on selenium concentrations in milk and milk products and also affect these concentrations on public health as well as human nutrition.  

Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi

Year 2002, Volume: 27 Issue: 1, - , 01.02.2002

Abstract

Bu makalede süt ve süt ürünlerinin selenyum konsantrasyonları ile süt ürünlerinin insan sağlığı ve bununla birlikte insan beslenmesindeki etkileri anlatılmaya çalışılmıştır.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Özer Kınık This is me

Gökhan Kavas This is me

Publication Date February 1, 2002
Published in Issue Year 2002 Volume: 27 Issue: 1

Cite

APA Kınık, Ö. ., & Kavas, G. . (2002). Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. Gıda, 27(1).
AMA Kınık Ö, Kavas G. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. The Journal of Food. February 2002;27(1).
Chicago Kınık, Özer, and Gökhan Kavas. “Selenyum Ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”. Gıda 27, no. 1 (February 2002).
EndNote Kınık Ö, Kavas G (February 1, 2002) Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. Gıda 27 1
IEEE Ö. . Kınık and G. . Kavas, “Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”, The Journal of Food, vol. 27, no. 1, 2002.
ISNAD Kınık, Özer - Kavas, Gökhan. “Selenyum Ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”. Gıda 27/1 (February 2002).
JAMA Kınık Ö, Kavas G. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. The Journal of Food. 2002;27.
MLA Kınık, Özer and Gökhan Kavas. “Selenyum Ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”. Gıda, vol. 27, no. 1, 2002.
Vancouver Kınık Ö, Kavas G. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. The Journal of Food. 2002;27(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/