Araştırmada, farklı marka ve özelliklerde 10 adet süttozu örneğinin titrasyon asitlikleri, 3 yöntemle (T.S.E. 1329, A.D.M.I. 916, I.D.F. 81) saptanmıştır. Araştırma sonuçları istatistiksel olarak değerlendirildiğinde 3 yöntem arasında farkın önemli olmadığı belirlenmiştir.
Araştırmada, farklı marka ve özelliklerde 10 adet süttozu örneğinin titrasyon asitlikleri, 3 yöntemle (T.S.E. 1329, A.D.M.I. 916, I.D.F. 81) saptanmıştır. Araştırma sonuçları istatistiksel olarak değerlendirildiğinde 3 yöntem arasında farkın önemli olmadığı belirlenmiştir.
Uraz T, Yetişmeyen A, Atamer M (February 1, 1992) Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması. Gıda 17 1
IEEE
T. . Uraz, A. . Yetişmeyen, and M. . Atamer, “Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması”, The Journal of Food, vol. 17, no. 1, 1992.