BibTex RIS Cite

Comparison of Methods for Determination of Titration Acidity in Milk Powders (in Turkish)

Year 1992, Volume: 17 Issue: 1, - , 01.02.1992

Abstract

Araştırmada, farklı marka ve özelliklerde 10 adet süttozu örneğinin titrasyon asitlikleri, 3 yöntemle (T.S.E. 1329, A.D.M.I. 916, I.D.F. 81) saptanmıştır. Araştırma sonuçları istatistiksel olarak değerlendirildiğinde 3 yöntem arasında farkın önemli olmadığı belirlenmiştir.  

Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması

Year 1992, Volume: 17 Issue: 1, - , 01.02.1992

Abstract

Araştırmada, farklı marka ve özelliklerde 10 adet süttozu örneğinin titrasyon asitlikleri, 3 yöntemle (T.S.E. 1329, A.D.M.I. 916, I.D.F. 81) saptanmıştır. Araştırma sonuçları istatistiksel olarak değerlendirildiğinde 3 yöntem arasında farkın önemli olmadığı belirlenmiştir.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Tümer Uraz This is me

Atilla Yetişmeyen This is me

Metin Atamer This is me

Publication Date February 1, 1992
Published in Issue Year 1992 Volume: 17 Issue: 1

Cite

APA Uraz, T. ., Yetişmeyen, A. ., & Atamer, M. . (1992). Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması. Gıda, 17(1).
AMA Uraz T, Yetişmeyen A, Atamer M. Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması. The Journal of Food. February 1992;17(1).
Chicago Uraz, Tümer, Atilla Yetişmeyen, and Metin Atamer. “Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması”. Gıda 17, no. 1 (February 1992).
EndNote Uraz T, Yetişmeyen A, Atamer M (February 1, 1992) Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması. Gıda 17 1
IEEE T. . Uraz, A. . Yetişmeyen, and M. . Atamer, “Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması”, The Journal of Food, vol. 17, no. 1, 1992.
ISNAD Uraz, Tümer et al. “Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması”. Gıda 17/1 (February 1992).
JAMA Uraz T, Yetişmeyen A, Atamer M. Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması. The Journal of Food. 1992;17.
MLA Uraz, Tümer et al. “Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması”. Gıda, vol. 17, no. 1, 1992.
Vancouver Uraz T, Yetişmeyen A, Atamer M. Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması. The Journal of Food. 1992;17(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/