BibTex RIS Cite

Lactose Intolerance (Turkish with English Abstract)

Year 1993, Volume: 18 Issue: 6, - , 01.12.1993

Abstract

In this review, occurrence and distribution of lactose intolerance, absorption of nutrients at lactose intolerance were explained and what can be done by the food industry for lactose intolerants was summarized.

Laktoz İntoleransı

Year 1993, Volume: 18 Issue: 6, - , 01.12.1993

Abstract

Bu derlemede, laktoz intoleransının oluşumu, dağılımı, laktoz intoleranslarda besin unsurlarının emilmesi ve gıda endüstrisinin laktoz intoleranslara nasıl yardım edebileceği özetlenmeye çalışılmıştır.  

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Aysel Bayhan This is me

Gülderen Yentür This is me

Publication Date December 1, 1993
Published in Issue Year 1993 Volume: 18 Issue: 6

Cite

APA Bayhan, A. ., & Yentür, G. . (1993). Laktoz İntoleransı. Gıda, 18(6).
AMA Bayhan A, Yentür G. Laktoz İntoleransı. The Journal of Food. December 1993;18(6).
Chicago Bayhan, Aysel, and Gülderen Yentür. “Laktoz İntoleransı”. Gıda 18, no. 6 (December 1993).
EndNote Bayhan A, Yentür G (December 1, 1993) Laktoz İntoleransı. Gıda 18 6
IEEE A. . Bayhan and G. . Yentür, “Laktoz İntoleransı”, The Journal of Food, vol. 18, no. 6, 1993.
ISNAD Bayhan, Aysel - Yentür, Gülderen. “Laktoz İntoleransı”. Gıda 18/6 (December 1993).
JAMA Bayhan A, Yentür G. Laktoz İntoleransı. The Journal of Food. 1993;18.
MLA Bayhan, Aysel and Gülderen Yentür. “Laktoz İntoleransı”. Gıda, vol. 18, no. 6, 1993.
Vancouver Bayhan A, Yentür G. Laktoz İntoleransı. The Journal of Food. 1993;18(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/