Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Lactose Intolerance (Turkish with English Abstract)
Year 1993 ,
Volume: 18 Issue: 6, - , 01.12.1993
Aysel Bayhan
Gülderen Yentür
Abstract
In this review, occurrence and distribution of lactose intolerance, absorption of nutrients at lactose intolerance were explained and what can be done by the food industry for lactose intolerants was summarized.
Year 1993 ,
Volume: 18 Issue: 6, - , 01.12.1993
Aysel Bayhan
Gülderen Yentür
Abstract
Bu derlemede, laktoz intoleransının oluşumu, dağılımı, laktoz intoleranslarda besin unsurlarının emilmesi ve gıda endüstrisinin laktoz intoleranslara nasıl yardım edebileceği özetlenmeye çalışılmıştır.
There are 0 citations in total.
Cite
APA
Bayhan, A. ., & Yentür, G. . (1993). Laktoz İntoleransı. Gıda, 18(6).
AMA
Bayhan A, Yentür G. Laktoz İntoleransı. The Journal of Food. December 1993;18(6).
Chicago
Bayhan, Aysel, and Gülderen Yentür. “Laktoz İntoleransı”. Gıda 18, no. 6 (December 1993).
EndNote
Bayhan A, Yentür G (December 1, 1993) Laktoz İntoleransı. Gıda 18 6
IEEE
A. . Bayhan and G. . Yentür, “Laktoz İntoleransı”, The Journal of Food , vol. 18, no. 6, 1993.
ISNAD
Bayhan, Aysel - Yentür, Gülderen. “Laktoz İntoleransı”. Gıda 18/6 (December 1993).
JAMA
Bayhan A, Yentür G. Laktoz İntoleransı. The Journal of Food . 1993;18.
MLA
Bayhan, Aysel and Gülderen Yentür. “Laktoz İntoleransı”. Gıda, vol. 18, no. 6, 1993.
Vancouver
Bayhan A, Yentür G. Laktoz İntoleransı. The Journal of Food. 1993;18(6).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/