BibTex RIS Cite

Role of Whey Protein on the Formation of Yoghurt Gels (Turkish with English Abstract)

Year 1994, Volume: 19 Issue: 3, - , 01.06.1994

Abstract

Intensive studies has been carried out on the mechanism of formation of yoghurt gels since early 1960. Despite to these studies for about 30 years, this mechanism has not been clear yet. Today, two basic opinions related to this topic are in conflict. In this article these opinions are reviewed in detail and compared with each other.

Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü

Year 1994, Volume: 19 Issue: 3, - , 01.06.1994

Abstract

Yoğurt jelini oluşum mekanizması üzerinde 1960’lı yılların başından itibaren yoğun çalışmalar yapılagelmektedir. Ancak, yaklaşık 30 yıldır süregelen çalışmalara rağmen bu mekanizmaya ilişkin tam olarak açıklığa kavuşmamış bazı noktalar bulunmaktadır. Günümüzde yoğurt jelinin oluşum mekanizması ile ilgili iki temel görüş çatışmaktadır. Bu derlemede, bu görüşler detaylı olarak incelenmiş ve birbirleriyle karşılaştırılmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

H. Barbaros Özer This is me

Metin Atamer This is me

Publication Date June 1, 1994
Published in Issue Year 1994 Volume: 19 Issue: 3

Cite

APA Özer, H. B. ., & Atamer, M. . (1994). Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü. Gıda, 19(3).
AMA Özer HB, Atamer M. Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü. The Journal of Food. June 1994;19(3).
Chicago Özer, H. Barbaros, and Metin Atamer. “Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü”. Gıda 19, no. 3 (June 1994).
EndNote Özer HB, Atamer M (June 1, 1994) Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü. Gıda 19 3
IEEE H. B. . Özer and M. . Atamer, “Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü”, The Journal of Food, vol. 19, no. 3, 1994.
ISNAD Özer, H. Barbaros - Atamer, Metin. “Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü”. Gıda 19/3 (June 1994).
JAMA Özer HB, Atamer M. Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü. The Journal of Food. 1994;19.
MLA Özer, H. Barbaros and Metin Atamer. “Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü”. Gıda, vol. 19, no. 3, 1994.
Vancouver Özer HB, Atamer M. Yoğurt Jelinin Oluşumunda Serum Proteinlerinin Rolü. The Journal of Food. 1994;19(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/