BibTex RIS Cite

Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma

Year 2004, Volume: 7 Issue: 3, - , 01.06.2004

Abstract

Year 2004, Volume: 7 Issue: 3, - , 01.06.2004

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Makaleler
Authors

Metin Ateş This is me

Tuğrul Erbaydar This is me

Kemal Demirkıran This is me

  Gül Özhan This is me

Egemen Cevahir This is me

Emre İşçi This is me

Publication Date June 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 7 Issue: 3

Cite

APA Ateş, M., Erbaydar, T., Demirkıran, K., Özhan, .G., et al. (2004). Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi, 7(3).
AMA Ateş M, Erbaydar T, Demirkıran K, Özhan G, Cevahir E, İşçi E. Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. HSİD. June 2004;7(3).
Chicago Ateş, Metin, Tuğrul Erbaydar, Kemal Demirkıran,  GülÖzhan, Egemen Cevahir, and Emre İşçi. “Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı Ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7, no. 3 (June 2004).
EndNote Ateş M, Erbaydar T, Demirkıran K, Özhan G, Cevahir E, İşçi E (June 1, 2004) Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7 3
IEEE M. Ateş, T. Erbaydar, K. Demirkıran,  . G. Özhan, E. Cevahir, and E. İşçi, “Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma”, HSİD, vol. 7, no. 3, 2004.
ISNAD Ateş, Metin et al. “Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı Ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7/3 (June 2004).
JAMA Ateş M, Erbaydar T, Demirkıran K, Özhan G, Cevahir E, İşçi E. Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. HSİD. 2004;7.
MLA Ateş, Metin et al. “Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı Ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi, vol. 7, no. 3, 2004.
Vancouver Ateş M, Erbaydar T, Demirkıran K, Özhan G, Cevahir E, İşçi E. Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. HSİD. 2004;7(3).