BibTex RIS Kaynak Göster

Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma

Yıl 2004, Cilt: 7 Sayı: 3, - , 01.06.2004

Öz

Yıl 2004, Cilt: 7 Sayı: 3, - , 01.06.2004

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Metin Ateş Bu kişi benim

Tuğrul Erbaydar Bu kişi benim

Kemal Demirkıran Bu kişi benim

  Gül Özhan Bu kişi benim

Egemen Cevahir Bu kişi benim

Emre İşçi Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 7 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Ateş, M., Erbaydar, T., Demirkıran, K., Özhan, .G., vd. (2004). Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi, 7(3).
AMA Ateş M, Erbaydar T, Demirkıran K, Özhan G, Cevahir E, İşçi E. Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. HSİD. Haziran 2004;7(3).
Chicago Ateş, Metin, Tuğrul Erbaydar, Kemal Demirkıran,  GülÖzhan, Egemen Cevahir, ve Emre İşçi. “Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı Ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7, sy. 3 (Haziran 2004).
EndNote Ateş M, Erbaydar T, Demirkıran K, Özhan G, Cevahir E, İşçi E (01 Haziran 2004) Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7 3
IEEE M. Ateş, T. Erbaydar, K. Demirkıran,  . G. Özhan, E. Cevahir, ve E. İşçi, “Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma”, HSİD, c. 7, sy. 3, 2004.
ISNAD Ateş, Metin vd. “Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı Ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi 7/3 (Haziran 2004).
JAMA Ateş M, Erbaydar T, Demirkıran K, Özhan G, Cevahir E, İşçi E. Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. HSİD. 2004;7.
MLA Ateş, Metin vd. “Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı Ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma”. Hacettepe Sağlık İdaresi Dergisi, c. 7, sy. 3, 2004.
Vancouver Ateş M, Erbaydar T, Demirkıran K, Özhan G, Cevahir E, İşçi E. Gebze Halkının Sağlık Hizmetlerini Kullanımı ve Sağlık Kuruluşlarını Tercih Etme Nedenlerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma. HSİD. 2004;7(3).