Review
BibTex RIS Cite

KAZ CİĞERİ ÜRETİM

Year 1988, Volume: 29-30 Issue: 1, 1 - 7, 30.11.1988

Abstract

Ila5rvancılıkta değişik ve yeni üretim alanlarma ilgi artmaktadır. Bunlardan biri de kaz ciğeri üretimidir. Eti i.çin çeşitli ülkelerde yetiştirilen, ülkemizdeki kimi köyler,de de etleri için besleşen kazlar, günümüzde eti yanında karaciğer üretirni amact ile yetiştirilmeye başlanmıştır.

References

  • 1.Anonym,7.974 The trroductioh of Enlarged Fatty Livers in Geese, Poultry Inl. t3/L2 D'ecember, 1974.
  • 2. ,Bielinski, K., Kaszynski, J. 1977. Changes in Weight F'orcibly Fed Frorrı 6 Weeks of Age. Poultry Abs. 3/8:1678.
  • 3. Bobrowska, W. 19?7. The Suitability of Regional Types of Geese For Foie Gras Production Poultry Abs. 3/4: 660.
  • 4. B'ggre, J., 'Tuske, J. 1985. The World's Largest Producer O,f Geese. Poultry Tnt. 24/12 November, 1985
  • 5. İlaslan, M. Aşkın, Y. 19?B. I(ar's Bölgesi Kazlarında Bazı 'Karkas Öze[ikleri üzerinde Araştrrmalar zir. Fak. Derg. 27:3-4 Arıkara.
  • 6. Jacquot, R., Le Bars, H., Simmonet, H, 19,60. Nutrition Animale. VoI: II, Tome I, J,B. BAİLLİEREŞ et FiIs. Paris.
  • 7. Martincic, T., Fülgosi, E. 1978. Effect of Car'bohydrate Diet on Lipogenesis in,Geese. 1. Fatty Acit Composition Of Liver Lipida. ,Poultry Abs. 41 g: 2785. B. Scholtyssek, S. 198?. Geflügel. Verlag Eugen Ulmer. : Stuttgart.
  • 9. Scott, M.L., Nesheim, JVI.C., Young,'R.Ş. 1982. Nutrition'of The Chicken. Ttıird edition. Itrhaca, Nervyork.
  • 10. Ş,turkie, P.D. iga. Avian ,Physiologie ,Fourt edition. Springer, Verlag, Newyork.
  • 11. Vrornen, K. 1981. Goose tivers Earn Israil $ 12 Milyon. Poultry Tnt., 2'0 /73. De'cember. 1981
Year 1988, Volume: 29-30 Issue: 1, 1 - 7, 30.11.1988

Abstract

References

  • 1.Anonym,7.974 The trroductioh of Enlarged Fatty Livers in Geese, Poultry Inl. t3/L2 D'ecember, 1974.
  • 2. ,Bielinski, K., Kaszynski, J. 1977. Changes in Weight F'orcibly Fed Frorrı 6 Weeks of Age. Poultry Abs. 3/8:1678.
  • 3. Bobrowska, W. 19?7. The Suitability of Regional Types of Geese For Foie Gras Production Poultry Abs. 3/4: 660.
  • 4. B'ggre, J., 'Tuske, J. 1985. The World's Largest Producer O,f Geese. Poultry Tnt. 24/12 November, 1985
  • 5. İlaslan, M. Aşkın, Y. 19?B. I(ar's Bölgesi Kazlarında Bazı 'Karkas Öze[ikleri üzerinde Araştrrmalar zir. Fak. Derg. 27:3-4 Arıkara.
  • 6. Jacquot, R., Le Bars, H., Simmonet, H, 19,60. Nutrition Animale. VoI: II, Tome I, J,B. BAİLLİEREŞ et FiIs. Paris.
  • 7. Martincic, T., Fülgosi, E. 1978. Effect of Car'bohydrate Diet on Lipogenesis in,Geese. 1. Fatty Acit Composition Of Liver Lipida. ,Poultry Abs. 41 g: 2785. B. Scholtyssek, S. 198?. Geflügel. Verlag Eugen Ulmer. : Stuttgart.
  • 9. Scott, M.L., Nesheim, JVI.C., Young,'R.Ş. 1982. Nutrition'of The Chicken. Ttıird edition. Itrhaca, Nervyork.
  • 10. Ş,turkie, P.D. iga. Avian ,Physiologie ,Fourt edition. Springer, Verlag, Newyork.
  • 11. Vrornen, K. 1981. Goose tivers Earn Israil $ 12 Milyon. Poultry Tnt., 2'0 /73. De'cember. 1981
There are 10 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Zootechny (Other)
Journal Section Reviews
Authors

Çetin Koçak This is me

Kahraman Özkan This is me

Publication Date November 30, 1988
Submission Date November 30, 1988
Published in Issue Year 1988 Volume: 29-30 Issue: 1

Cite

APA Koçak, Ç., & Özkan, K. (1988). KAZ CİĞERİ ÜRETİM. Journal of Animal Production, 29-30(1), 1-7.


26405

Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

264072640626408  26409 26410  2639926411 26412 26413 26414 26415