Research Article
BibTex RIS Cite

İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ

Year 1984, Volume: 2 Issue: 3, 0 - 0, 31.12.1984

Abstract

Makaleye ait kaynakça bulunmamaktadır.

References

  • Makaleye ait kaynakça bulunmamaktadır.
Year 1984, Volume: 2 Issue: 3, 0 - 0, 31.12.1984

Abstract

References

  • Makaleye ait kaynakça bulunmamaktadır.
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Doğan Yaşar Ayhan

Publication Date December 31, 1984
Submission Date January 1, 1984
Published in Issue Year 1984 Volume: 2 Issue: 3

Cite

APA Ayhan, D. Y. (1984). İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2(3).
AMA Ayhan DY. İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. December 1984;2(3).
Chicago Ayhan, Doğan Yaşar. “İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 2, no. 3 (December 1984).
EndNote Ayhan DY (December 1, 1984) İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 2 3
IEEE D. Y. Ayhan, “İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ”, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, vol. 2, no. 3, 1984.
ISNAD Ayhan, Doğan Yaşar. “İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 2/3 (December 1984).
JAMA Ayhan DY. İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1984;2.
MLA Ayhan, Doğan Yaşar. “İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, vol. 2, no. 3, 1984.
Vancouver Ayhan DY. İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1984;2(3).

Manuscripts must conform to the requirements indicated on the last page of the Journal - Guide for Authors- and in the web page.


Privacy Statement

Names and e-mail addresses in this Journal Web page will only be used for the specified purposes of the Journal; they will not be opened for any other purpose or use by any other person.