Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster

İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ

Yıl 1984, Cilt: 2 Sayı: 3, 0 - 0, 31.12.1984

Öz

Makaleye ait kaynakça bulunmamaktadır.

Kaynakça

  • Makaleye ait kaynakça bulunmamaktadır.
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi
Yazarlar

Doğan Yaşar Ayhan

Yayımlanma Tarihi 31 Aralık 1984
Gönderilme Tarihi 1 Ocak 1984
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 2 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Ayhan, D. Y. (1984). İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, 2(3).
AMA Ayhan DY. İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. Aralık 1984;2(3).
Chicago Ayhan, Doğan Yaşar. “İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 2, sy. 3 (Aralık 1984).
EndNote Ayhan DY (01 Aralık 1984) İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 2 3
IEEE D. Y. Ayhan, “İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ”, Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 3, 1984.
ISNAD Ayhan, Doğan Yaşar. “İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi 2/3 (Aralık 1984).
JAMA Ayhan DY. İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1984;2.
MLA Ayhan, Doğan Yaşar. “İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ”. Hacettepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, c. 2, sy. 3, 1984.
Vancouver Ayhan DY. İŞLETMELERARASI BİR BİRLEŞME BİÇİMİ: FRANCHISING (İMTİYAZ) SİSTEMİ VE ÖNEMİ. Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi. 1984;2(3).

Dergiye yayımlanmak üzere gönderilecek yazılar Dergi'nin son sayfasında ve Dergi web sistesinde yer alan Yazar Rehberi'ndeki kurallara uygun olmalıdır.


Gizlilik Beyanı

Bu dergi sitesindeki isimler ve e-posta adresleri sadece bu derginin belirtilen amaçları doğrultusunda kullanılacaktır; farklı herhangi bir amaç için veya diğer kişilerin kullanımına açılmayacaktır.