restaurants, gastronomy, food safety, staphylococcus aureus, Escherichia coli, restorantlar, gastronomi, gıda güvenliği, staphylococcus aureus
Primary Language | Turkish |
---|---|
Subjects | Medicine |
Journal Section | Articles |
Authors |
|
Publication Date | December 31, 2022 |
Published in Issue | Year 2022, Volume , Issue 18 |
Bibtex | @research article { igusabder1097532, journal = {İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi}, issn = {2536-4499}, eissn = {2602-2605}, address = {İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu - Cihangir Mah. Şehit Jandarma Komando Er Hakan Öner Sk. No: 1 Avcılar / İstanbul / Türkiye}, publisher = {İstanbul Gelisim University}, year = {2022}, number = {18}, pages = {988 - 1005}, doi = {10.38079/igusabder.1097532}, title = {Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği}, key = {cite}, author = {Çetin, Ayşe Seray and Doğan, Murat} } |
APA | Çetin, A. S. & Doğan, M. (2022). Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği . İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi , (18) , 988-1005 . DOI: 10.38079/igusabder.1097532 |
MLA | Çetin, A. S. , Doğan, M. "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği" . İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (2022 ): 988-1005 <https://dergipark.org.tr/en/pub/igusabder/issue/74047/1097532> |
Chicago | Çetin, A. S. , Doğan, M. "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği". İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi (2022 ): 988-1005 |
RIS | TY - JOUR T1 - The Evaluation of Cutting/Chopping Boards Used in Artisan Restaurants in Terms of Food Safety: The Case of Istanbul AU - Ayşe SerayÇetin, MuratDoğan Y1 - 2022 PY - 2022 N1 - doi: 10.38079/igusabder.1097532 DO - 10.38079/igusabder.1097532 T2 - İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi JF - Journal JO - JOR SP - 988 EP - 1005 VL - IS - 18 SN - 2536-4499-2602-2605 M3 - doi: 10.38079/igusabder.1097532 UR - https://doi.org/10.38079/igusabder.1097532 Y2 - 2022 ER - |
EndNote | %0 Istanbul Gelisim University Journal of Health Sciences Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği %A Ayşe Seray Çetin , Murat Doğan %T Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği %D 2022 %J İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi %P 2536-4499-2602-2605 %V %N 18 %R doi: 10.38079/igusabder.1097532 %U 10.38079/igusabder.1097532 |
ISNAD | Çetin, Ayşe Seray , Doğan, Murat . "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği". İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi / 18 (December 2022): 988-1005 . https://doi.org/10.38079/igusabder.1097532 |
AMA | Çetin A. S. , Doğan M. Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği. IGUSABDER. 2022; (18): 988-1005. |
Vancouver | Çetin A. S. , Doğan M. Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi. 2022; (18): 988-1005. |
IEEE | A. S. Çetin and M. Doğan , "Esnaf Lokantalarında Kullanılan Kesme/Doğrama Tahtalarının Gıda Güvenliği Açısından Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği", İstanbul Gelişim Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi, no. 18, pp. 988-1005, Dec. 2022, doi:10.38079/igusabder.1097532 |
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International (CC BY-NC-ND 4.0)