BibTex RIS Cite

Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye'nin Ekonomik İlişkileri

Year 2003, Issue: 4, - , 02.01.2013

Abstract

          

 

Year 2003, Issue: 4, - , 02.01.2013

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Articles
Authors

Bige Sükan Yavuz This is me

Publication Date January 2, 2013
Published in Issue Year 2003 Issue: 4

Cite

APA Sükan Yavuz, B. (2013). Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları(4).
AMA Sükan Yavuz B. Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları. January 2013;(4).
Chicago Sükan Yavuz, Bige. “Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya Ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri”. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları, no. 4 (January 2013).
EndNote Sükan Yavuz B (January 1, 2013) Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları 4
IEEE B. Sükan Yavuz, “Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri”, Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları, no. 4, January 2013.
ISNAD Sükan Yavuz, Bige. “Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya Ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri”. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları 4 (January 2013).
JAMA Sükan Yavuz B. Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları. 2013.
MLA Sükan Yavuz, Bige. “Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya Ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri”. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları, no. 4, 2013.
Vancouver Sükan Yavuz B. Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları. 2013(4).