BibTex RIS Kaynak Göster

Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye'nin Ekonomik İlişkileri

Yıl 2003, Sayı: 4, - , 02.01.2013

Öz

          

 

Yıl 2003, Sayı: 4, - , 02.01.2013

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Bige Sükan Yavuz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 2 Ocak 2013
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Sükan Yavuz, B. (2013). Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları(4).
AMA Sükan Yavuz B. Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları. Ocak 2013;(4).
Chicago Sükan Yavuz, Bige. “Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya Ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri”. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları, sy. 4 (Ocak 2013).
EndNote Sükan Yavuz B (01 Ocak 2013) Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları 4
IEEE B. Sükan Yavuz, “Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri”, Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları, sy. 4, Ocak 2013.
ISNAD Sükan Yavuz, Bige. “Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya Ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri”. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları 4 (Ocak 2013).
JAMA Sükan Yavuz B. Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları. 2013.
MLA Sükan Yavuz, Bige. “Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya Ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri”. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları, sy. 4, 2013.
Vancouver Sükan Yavuz B. Türk Kurtuluş Savaşı Yıllarında Uluslararası Rekabet Alanı Olarak Transkafkasya ve Türkiye’nin Ekonomik İlişkileri. Yakın Dönem Türkiye Araştırmaları. 2013(4).