Research Article
BibTex RIS Cite

ADIYAMAN İLİNDE EKMEK TÜKETİMİNİN EĞİTİM DÜZEYİ İLE İLİŞKİSİ

Year 2018, Volume: 3 Issue: 5, 353 - 356, 10.01.2019
https://doi.org/10.26809/joa.2018548646

Abstract

Bu anket çalışmasında Türkiye’de çözülmesi gereken bir problem olan ekmek israfında Adıyaman ilinde ekmek tüketiminin eğitim düzeyi ile ilişkisi araştırılmıştır.

References

  • TMO, Ekmek Tüketimiyle ilgili Tutum ve Davranışlar ile Ekmek İsrafı ve İsraf Üzerine Etkili olan Faktörler, Ocak 2017.

THE RELATIONSHIP BETWEEN BREAD CONSUMPTION AND EDUCATION LEVEL IN ADIYAMAN PROVINCE

Year 2018, Volume: 3 Issue: 5, 353 - 356, 10.01.2019
https://doi.org/10.26809/joa.2018548646

Abstract

In this survey; problem that must be solved wastage of bread in Turkey work in the Adiyaman province has been investigated the relationship between the education level of bread consumption.

References

  • TMO, Ekmek Tüketimiyle ilgili Tutum ve Davranışlar ile Ekmek İsrafı ve İsraf Üzerine Etkili olan Faktörler, Ocak 2017.
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Research Article
Authors

Ayten Esi

Publication Date January 10, 2019
Published in Issue Year 2018 Volume: 3 Issue: 5

Cite

APA Esi, A. (2019). ADIYAMAN İLİNDE EKMEK TÜKETİMİNİN EĞİTİM DÜZEYİ İLE İLİŞKİSİ. Journal of Awareness, 3(5), 353-356. https://doi.org/10.26809/joa.2018548646