2005 TÜRK EDEBİYATI DERSİ ÖĞRETİM PROGRAMININ DEĞERLENDİRİLMESİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
Öz
Anahtar Kelimeler
References
- Aksaçlıoğlu, A.G ve Yılmaz, B. (2007). Öğrencilerin televizyon izlemeleri ve bilgisayar kullanmalarının okuma alışkanlıkları üzerine etkisi. Türk Kütüphaneciliği 21 (1).
- Aktaş, Ş. (2006). Edebiyat yıllığı, Kritik Yayınları: Ankara, 153-156.
- Alkan, C. (1992). Eğitim ortamlarının düzenlenmesi. A.Ü. Eğitim Bilimleri Fakültesi Yayınları: Ankara.
- Arıcı, Ali F. (2005). İlköğretim ikinci kademe öğrencilerinin okuma durumları. A.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yayımlanmamış Doktora Tezi: Erzurum.
- Aytaç, G. (1999).Genel edebiyat bilimi. Papirüs Yayınları: İstanbul.
- Balcı, V. (2002). Liselerde Türk dili ve edebiyatı öğretiminin değerlendirilmesi. A.Ü. Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Tezi: Eskişehir.
- Balcı, A. (2009). İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin okuma alışkanlık ve ilgileri üzerine bir araştırma. G.Ü. Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yayımlanmamış Doktora Tezi: Ankara.
- Büyüköztürk, Ş. (2008). Sosyal bilimler için veri analizi el kitabı (9. baskı). Pegem Yayınları: Ankara
Details
Primary Language
Turkish
Subjects
-
Journal Section
-
Authors
Sevim Nilay Işıksalan
This is me
Publication Date
January 1, 2011
Submission Date
-
Acceptance Date
-
Published in Issue
Year 2011 Volume: 12 Number: 1