BibTex RIS Cite

Three Dimensional Measurement of Competence of Students Within the Frame of National Cookery Vocational Qualification

Year 2012, Volume: 9 Issue: 1, - , 01.03.2012

Abstract

Ulusal Aşçılık Meslek Standardı Çerçevesinde Öğrenci Yeterliklerine İlişkin Üç Boyutlu Değerlendirme

Year 2012, Volume: 9 Issue: 1, - , 01.03.2012

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Onur Görkem This is me

Yüksel Öztürk This is me

Publication Date March 1, 2012
Published in Issue Year 2012 Volume: 9 Issue: 1

Cite

APA Görkem, O., & Öztürk, Y. (2012). Ulusal Aşçılık Meslek Standardı Çerçevesinde Öğrenci Yeterliklerine İlişkin Üç Boyutlu Değerlendirme. Seyahat Ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 9(1).

Seyahat ve Otel İşletmeciliği (Journal of Travel Business) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

26935

Our journal is indexed by EBSCOhost, Index Copernicus, Ulakbim, DOAj, DRJI, Research Bible, SOBİAD and ASOS.