BibTex RIS Cite

Comparison of Thoughts of Staff About Menu Planning Who are Employed in the Kitchen And Service Departments of the Hotels: An Investigation in Nevşehir

Year 2011, Volume: 8 Issue: 3, - , 01.09.2011

Abstract

Otel İşletmeleri Mutfak ve Servis Bölümünde Çalışanların Menü Planlama Konusundaki Düşüncelerinin Karşılaştırılması: Nevşehir'de Bir Araştırma

Year 2011, Volume: 8 Issue: 3, - , 01.09.2011

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Lütfi Buyruk This is me

Publication Date September 1, 2011
Published in Issue Year 2011 Volume: 8 Issue: 3

Cite

APA Buyruk, L. (2011). Otel İşletmeleri Mutfak ve Servis Bölümünde Çalışanların Menü Planlama Konusundaki Düşüncelerinin Karşılaştırılması: Nevşehir’de Bir Araştırma. Seyahat Ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 8(3).

Seyahat ve Otel İşletmeciliği (Journal of Travel Business) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

26935

Our journal is indexed by EBSCOhost, Index Copernicus, Ulakbim, DOAj, DRJI, Research Bible, SOBİAD and ASOS.