BibTex RIS Kaynak Göster

Comparison of Thoughts of Staff About Menu Planning Who are Employed in the Kitchen And Service Departments of the Hotels: An Investigation in Nevşehir

Yıl 2011, Cilt: 8 Sayı: 3, - , 01.09.2011

Öz

Otel İşletmeleri Mutfak ve Servis Bölümünde Çalışanların Menü Planlama Konusundaki Düşüncelerinin Karşılaştırılması: Nevşehir'de Bir Araştırma

Yıl 2011, Cilt: 8 Sayı: 3, - , 01.09.2011

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Lütfi Buyruk Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2011
Yayımlandığı Sayı Yıl 2011 Cilt: 8 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Buyruk, L. (2011). Otel İşletmeleri Mutfak ve Servis Bölümünde Çalışanların Menü Planlama Konusundaki Düşüncelerinin Karşılaştırılması: Nevşehir’de Bir Araştırma. Seyahat Ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 8(3).

Seyahat ve Otel İşletmeciliği (Journal of Travel and Hotel Business) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
26935
Dergimiz EBSCOhost, Index Copernicus, Ulakbim,  DRJI, Research Bible, SOBİAD ve ASOS tarafından indekslenmektedir.