Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
EN
TR
PDF
Kütüphaneme Ekle
×
BibTex
RIS
Kaynak Göster
A STUDY ABOUT DETERMINING FOOD and BEVERAGE EMPLOYEES' BURNOUT LEVELS
Yıl 2008
, Cilt: 5 Sayı: 2, - , 01.06.2008
IŞIL Özgen
Öz
Anahtar Kelimeler
-
YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİ ÇALIŞANLARININ TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yıl 2008
, Cilt: 5 Sayı: 2, - , 01.06.2008
IŞIL Özgen
Öz
Anahtar Kelimeler
-
Toplam
0
adet kaynakça vardır.
Ayrıntılar
Birincil Dil
Türkçe
Bölüm
Editörden
Yazarlar
IŞIL Özgen
Yayımlanma Tarihi
1 Haziran 2008
Yayımlandığı Sayı
Yıl 2008 Cilt: 5 Sayı: 2
Kaynak Göster
APA
Özgen, I. (2008). YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİ ÇALIŞANLARININ TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA. Seyahat Ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 5(2).
Makale Dosyaları
Tam Metin
Dergi Ana Sayfası
Arşiv
Cilt: 4 Sayı: 2
Cilt: 5 Sayı: 1
Cilt: 5 Sayı: 2
Cilt: 5 Sayı: 3
Cilt: 5 Sayı: 4
Seyahat ve Otel İşletmeciliği (Journal of Travel and Hotel Business) is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0)
.
Dergimiz
EBSCOhost, Index Copernicus, Ulakbim, DRJI, Research Bible, SOBİAD ve ASOS
tarafından indekslenmektedir.