BibTex RIS Cite

IMPORTANCE OF MENU PLANNING AND THE KEY POINTS FOR MANAGERS TO CONSIDER IN THIS PROCESS: AN EMPIRICAL INVESTIGATION IN KOCAELI

Year 2004, Volume: 1 Issue: 2, - , 01.06.2004

Abstract

YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE MÖNÜ PLANLAMASININ ÖNEMİ VE BU SÜREÇTE YÖNETİCİLERİN DİKKAT ETMESİGEREKEN KONULAR: KOCAELİ'NDE BİR ALAN ARAŞTIRMASI

Year 2004, Volume: 1 Issue: 2, - , 01.06.2004

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Mehmet Sarıışık This is me

Gülçin Özleyen This is me

Publication Date June 1, 2004
Published in Issue Year 2004 Volume: 1 Issue: 2

Cite

APA Sarıışık, M., & Özleyen, G. (2004). YİYECEK-İÇECEK İŞLETMELERİNDE MÖNÜ PLANLAMASININ ÖNEMİ VE BU SÜREÇTE YÖNETİCİLERİN DİKKAT ETMESİGEREKEN KONULAR: KOCAELİ’NDE BİR ALAN ARAŞTIRMASI. Seyahat Ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 1(2).

Seyahat ve Otel İşletmeciliği (Journal of Travel Business) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

26935

Our journal is indexed by EBSCOhost, Index Copernicus, Ulakbim,  DRJI, Research Bible, SOBİAD and ASOS.