BibTex RIS Kaynak Göster

THE ESSENTIAL CONDITIONS OF KITCHEN PLANNING IN TERMS OF FOOD SAFETY AND HYGINE

Yıl 2004, Cilt: 1 Sayı: 2, - , 01.06.2004

Öz

GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ AÇISINDAN OTEL MUTFAK PLANLAMASINDA GEREKLİ KOŞULLAR

Yıl 2004, Cilt: 1 Sayı: 2, - , 01.06.2004

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Editörden
Yazarlar

Dönüş Çiçek Bu kişi benim

Nurcan Değirmencioğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 1 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Çiçek, D., & Değirmencioğlu, N. (2004). GIDA HİJYENİ VE GÜVENLİĞİ AÇISINDAN OTEL MUTFAK PLANLAMASINDA GEREKLİ KOŞULLAR. Seyahat Ve Otel İşletmeciliği Dergisi, 1(2).

Seyahat ve Otel İşletmeciliği (Journal of Travel and Hotel Business) is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
26935
Dergimiz EBSCOhost, Index Copernicus, Ulakbim,  DRJI, Research Bible, SOBİAD ve ASOS tarafından indekslenmektedir.