Book Review
BibTex RIS Cite

Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları ve Personel Masrafları

Year 2023, Volume: 9 Issue: 2, 191 - 193, 26.04.2023

Abstract

Bu kitap Mustafa Kemal Atatürk’ün bilinmeyen mutfak kültürünü ve bu mutfak için yapılan harcamaları üzerine, Murat Bardakçı tarafından 2022 yılında resmî belgelerin tasnif ve tetkik edilmesi ile oluşturulmuş ilk eserdir. Bardakçı, kitabın giriş kısmında Çankaya’nın genel sekreterleri, özel kalem müdürleri ve eski ağırlık ölçülerine değinerek kitabın ilerleyen kısımlarında herhangi bir karışıklığa ve yanlış anlaşılmaya mahal vermek istememiştir. Yazar ön söz, beş bölüm, birkaç belge ve arşiv resimleri ile zengin bir içerik sunmaktadır.

Year 2023, Volume: 9 Issue: 2, 191 - 193, 26.04.2023

Abstract

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Tanıtımlar
Authors

Mehmet Ferhat Erdoğan This is me

Publication Date April 26, 2023
Published in Issue Year 2023 Volume: 9 Issue: 2

Cite

APA Erdoğan, M. F. (2023). Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları ve Personel Masrafları. Tarih Kritik Dergisi, 9(2), 191-193.
AMA Erdoğan MF. Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları ve Personel Masrafları. TKD. April 2023;9(2):191-193.
Chicago Erdoğan, Mehmet Ferhat. “Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları Ve Personel Masrafları”. Tarih Kritik Dergisi 9, no. 2 (April 2023): 191-93.
EndNote Erdoğan MF (April 1, 2023) Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları ve Personel Masrafları. Tarih Kritik Dergisi 9 2 191–193.
IEEE M. F. Erdoğan, “Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları ve Personel Masrafları”, TKD, vol. 9, no. 2, pp. 191–193, 2023.
ISNAD Erdoğan, Mehmet Ferhat. “Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları Ve Personel Masrafları”. Tarih Kritik Dergisi 9/2 (April 2023), 191-193.
JAMA Erdoğan MF. Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları ve Personel Masrafları. TKD. 2023;9:191–193.
MLA Erdoğan, Mehmet Ferhat. “Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları Ve Personel Masrafları”. Tarih Kritik Dergisi, vol. 9, no. 2, 2023, pp. 191-3.
Vancouver Erdoğan MF. Atatürk’ün Mutfağı: Mustafa Kemal Atatürk’ün Sofrasında Yenenler, İçilenler, Mutfak Harcamaları ve Personel Masrafları. TKD. 2023;9(2):191-3.

Journal of History Critique