BibTex RIS Cite

Concurrent solitary bone and extramedullary lymph node plasmacytoma: case report and review of literature

Year 1996, Volume: 3 Issue: 3, - , 01.06.1996

Abstract

Solitary bone and extramedullary lymph node plasmasitomas are uncommon manifestations of plasma cell neoplasms. In this case report, solitary bone and extramedullary lymph node plasmasitomas presenting as concurrent is presented. Up to now, it has not been reported in English literature. [Journal of Turgut Ozal Medical Center 1996;3(3):230-232] Key words: Plasmacytoma, bone, lymp node

Soliter Kemik ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu ve Literatürün Gözden Geçirilmesi

Year 1996, Volume: 3 Issue: 3, - , 01.06.1996

Abstract

Soliter kemik ve ekstramedüller lenf nodu plazmasitomaları, plazma hücre hastalıklarının nadir görünen klinik tipleridir. Şimdiye kadar literatürde soliter kemik ve ekstramedüller lenf nodu plazmasitomaları birlikteliği yayınlanmamıştır. Bu vaka raporunda, nadir görünen bu klinik durumların ilginç birlikteliği sunuldu. [Turgut Özal Tıp Merkezi Dergisi 1996;3(3):230-232] Anahtar kelimeler: Plazmasitoma, kemik, lenf nodu

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Dr. İsmet Aydoğdu This is me

Dr. Cengiz Duygulu This is me

Dr. Süleyman Büyükberber This is me

Dr. Egemen Tayfun This is me

Dr. Abdullah Aydın This is me

Publication Date June 1, 1996
Published in Issue Year 1996 Volume: 3 Issue: 3

Cite

APA Aydoğdu, D. İ., Duygulu, D. C., Büyükberber, D. S., Tayfun, D. E., et al. (1996). Soliter Kemik ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu ve Literatürün Gözden Geçirilmesi. Journal of Turgut Ozal Medical Center, 3(3).
AMA Aydoğdu Dİ, Duygulu DC, Büyükberber DS, Tayfun DE, Aydın DA. Soliter Kemik ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu ve Literatürün Gözden Geçirilmesi. J Turgut Ozal Med Cent. June 1996;3(3).
Chicago Aydoğdu, Dr. İsmet, Dr. Cengiz Duygulu, Dr. Süleyman Büyükberber, Dr. Egemen Tayfun, and Dr. Abdullah Aydın. “Soliter Kemik Ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu Ve Literatürün Gözden Geçirilmesi”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 3, no. 3 (June 1996).
EndNote Aydoğdu Dİ, Duygulu DC, Büyükberber DS, Tayfun DE, Aydın DA (June 1, 1996) Soliter Kemik ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu ve Literatürün Gözden Geçirilmesi. Journal of Turgut Ozal Medical Center 3 3
IEEE D. İ. Aydoğdu, D. C. Duygulu, D. S. Büyükberber, D. E. Tayfun, and D. A. Aydın, “Soliter Kemik ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu ve Literatürün Gözden Geçirilmesi”, J Turgut Ozal Med Cent, vol. 3, no. 3, 1996.
ISNAD Aydoğdu, Dr. İsmet et al. “Soliter Kemik Ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu Ve Literatürün Gözden Geçirilmesi”. Journal of Turgut Ozal Medical Center 3/3 (June 1996).
JAMA Aydoğdu Dİ, Duygulu DC, Büyükberber DS, Tayfun DE, Aydın DA. Soliter Kemik ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu ve Literatürün Gözden Geçirilmesi. J Turgut Ozal Med Cent. 1996;3.
MLA Aydoğdu, Dr. İsmet et al. “Soliter Kemik Ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu Ve Literatürün Gözden Geçirilmesi”. Journal of Turgut Ozal Medical Center, vol. 3, no. 3, 1996.
Vancouver Aydoğdu Dİ, Duygulu DC, Büyükberber DS, Tayfun DE, Aydın DA. Soliter Kemik ve Ekstramedüller Lenf Nodu Plazmasitoması Birlikteliği: Vaka Sunumu ve Literatürün Gözden Geçirilmesi. J Turgut Ozal Med Cent. 1996;3(3).