DergiPark logo
  • English
    Turkish English
  • Admin Panel User Panel Coordinator of Scientific Publishing Panel My Journals My Research My Followers Profile
    Logout
  • Login
DergiPark logo

Turar Turizm ve Araştırma Dergisi

Volume: 6 Issue: 1, 1/1/17

Year: 2017

Research Article

 

1. Destinasyon Çekicilik Unsuru Olarak Gastronomi Turizmi: Kastamonu ÖrneğiGastronomy Tourısm As A Element Of Destınatıon Attractıon: An Example Of Kastamonu

Aydoğan Aydoğdu , Senem Duman

Page : 4-23
Add To My Library
Create Research
PDF

 

2. ULUSAL TURİZM KONGRELERİNDE GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANI İLE İLGİLİ YAYINLANAN BİLDİRİLER ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

Gökhan Yılmaz

Page : 24-39
Add To My Library
Create Research
PDF

 

3. KONAKLAMA İŞLETMELERİNDE ELEKTRONİK AĞIZDAN AĞIZA İLETİŞİMİN TÜKETİCİ VE OTELLER AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

Didem Kutlu , Hasan Ayyıldız

Page : 40-58
Add To My Library
Create Research
PDF

 

4. LİSANS DÜZEYİNDE TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN İNGİLİZCE ÖĞRENMEDEKİ BAŞARISIZLIK NEDENLERİ

Nurettin Ayaz , Sibel Yalı , Arzuhan Aydın

Page : 59-72
Add To My Library
Create Research
PDF

 

5. GÜNLÜK TUR PROGRAMLARI OLUŞTURMADA VERİ MADENCİLİĞİ: A GRUBU SEYAHAT ACENTASI ÖRNEĞİ

Abdullah Akgün , Beykan Çizel

Page : 73-87
Add To My Library
Create Research
PDF
       
  • Archive
    • Volume: 5 Issue: 1, 1/1/16
    • Volume: 5 Issue: 2, 7/1/16
    • Volume: 6 Issue: 1, 1/1/17
    • Volume: 6 Issue: 2, 7/1/17
    • Volume: 7 Issue: 1, 1/1/18

19425         19424        19426       19427